Închide meniul

Precontract pentru vânzarea lui Dinamo! Ionuţ Negoiţă trebuie să dea răspunsul final luni

Dan Roșu Publicat: 29 mai 2020, 6:18 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Reclamă
Precontract pentru vânzarea lui Dinamo! Ionuţ Negoiţă trebuie să dea răspunsul final luni

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Ionuţ Negoiţă

Juan Jose Melero Marin este omul care poate prelua clubul de la Negoiţă. Prosport susţine că negocierile au ajuns în punctul în care ibericii trebuie să vireze 500.000 de euro în conturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Precontract pentru cumpărarea clubului Dinamo

Melero Marin prezintă multă încredere, ţinând cont că acesta a propus un precontract prin intermediul căruia spaniolii dau 500.000 de euro. Mai mult, aceştia se obligă să plătească datoriile de 3 milioane de euro când clubul va fi preluat. Ibericii aşteaptă un răspuns până luni.

În situaţia în care cele două părţi nu vor ajunge la o înţelegere, Melero va primi înapoi cei 500.000 de euro din drepturile TV pentru stagiunea viitoare. 

"Pot să spun că domnul Melero este un adevărat profesionist. Un om care cunoaște și este cunoscut de foarte multă lume în fotbalul spaniol. În perioada în care eu am condus echipa, dânsul era director general și pot spune că nu a prins o perioadă foarte calmă, reușind, alături de președintele Angel Torres, să scoată Getafe din criza financiară în care se afla. 

A fost un moment greu pentru club. Am interacționat foarte puțin cu dânsul, însă mi-a lăsat impresia unui profesionist desăvârșit, o persoană influentă, un om apreciat, faptul că a fost vicepreședinte al federației fiind o recomandare în acest sens”, spunea Contra, la începutul lunii. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și