Închide meniul

Precontract pentru vânzarea lui Dinamo! Ionuţ Negoiţă trebuie să dea răspunsul final luni

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 29 mai 2020, 6:18 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Precontract pentru vânzarea lui Dinamo! Ionuţ Negoiţă trebuie să dea răspunsul final luni

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via Hepta

Ionuţ Negoiţă

Juan Jose Melero Marin este omul care poate prelua clubul de la Negoiţă. Prosport susţine că negocierile au ajuns în punctul în care ibericii trebuie să vireze 500.000 de euro în conturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Precontract pentru cumpărarea clubului Dinamo

Melero Marin prezintă multă încredere, ţinând cont că acesta a propus un precontract prin intermediul căruia spaniolii dau 500.000 de euro. Mai mult, aceştia se obligă să plătească datoriile de 3 milioane de euro când clubul va fi preluat. Ibericii aşteaptă un răspuns până luni.

În situaţia în care cele două părţi nu vor ajunge la o înţelegere, Melero va primi înapoi cei 500.000 de euro din drepturile TV pentru stagiunea viitoare. 

"Pot să spun că domnul Melero este un adevărat profesionist. Un om care cunoaște și este cunoscut de foarte multă lume în fotbalul spaniol. În perioada în care eu am condus echipa, dânsul era director general și pot spune că nu a prins o perioadă foarte calmă, reușind, alături de președintele Angel Torres, să scoată Getafe din criza financiară în care se afla. 

A fost un moment greu pentru club. Am interacționat foarte puțin cu dânsul, însă mi-a lăsat impresia unui profesionist desăvârșit, o persoană influentă, un om apreciat, faptul că a fost vicepreședinte al federației fiind o recomandare în acest sens”, spunea Contra, la începutul lunii. 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” Vezi toate știrile
Citește și