Închide meniul

EXCLUSIV | Gigi Becali nu mai are rival în lupta pentru transferul verii! ”A rămas doar discuția cu FCSB”

Antena Sport Publicat: 25 mai 2020, 13:05 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Reclamă
EXCLUSIV | Gigi Becali nu mai are rival în lupta pentru transferul verii! ”A rămas doar discuția cu FCSB”

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Gigi Becali este patronul FCSB

Jucătorul cotat la 800.000 de euro a avut oferte din Spania, dar singurul care a pus banii jos a fost patronul roș-albaștrilor. Cea mai mare sumă oferită de Becali a fost de 580.000 de euro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Singurul care punea banii jos pentru Chindriș era Gigi Becali”

Chindriş a rămas doar cu discuţia cu FCSB-ul, a fost o discuţie cu un impresar despre un împrumut în Spania, cu posibilitatea de a fi cumpărat, dar toate le-am închis, pentru că nu-i momentul. 

Mă tem că lumea doar încearcă acum, ştiţi, atâta tot, fără să pună banii jos. E adevărat că singurul care punea banii jos era domnul Becali, dar era o sumă foarte mică şi n-a vrut nici copilul”, a spus Iftime, pentru AntenaSport. 

Gigi Becali a oferit 580.000 de euro pentru fundașul de 21 de ani, dar Iftime nu a vrut să îl vândă în Săptămâna Mare. Atunci, Becali a scăzut suma la 400.000 de euro. 

Ținând cont de relația bună dintre cei doi, cel mai probabil, aceștia vor ajunge la un numitor comun.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și