Închide meniul

Revine Cristi Ganea la Athletic Bilbao? ”Ținem legătura cu toți”

Antena Sport Publicat: 25 mai 2020, 7:44 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Reclamă
Revine Cristi Ganea la Athletic Bilbao? ”Ținem legătura cu toți”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Revine Cristi Ganea la Athletic Bilbao? ”Ținem legătura cu toți”

Rafa Alkorta, directorul sportiv al celor de la Bilbao, a vorbit despre evoluția lui Ganea de la Viitorul și spune că împrumutul său la Viitorul a fost o decizie bună din partea clubului basc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristi Ganea ar putea reveni la Athletic Bilbao

”Ţinem legătura cu toţi. În ultimul timp, nu fac altceva decât să le urmăresc meciurile, chiar şi de la faţa locului, acolo unde se poate. Iñigo Vicente, Ganea, Nolaskoain, Andoni López şi Oleaga sunt cu toţii monitorizaţi în această perioadă.

Ganea a făcut foarte bine că a ales să revină în România. Joacă toate meciurile, mai mult la mijloc decât ca fundaş stânga. A şi marcat un gol foarte frumos. Suntem foarte mulţumiţi de ei, poate doar Andoni Lopez a ales greşit”, a spus Alkorta.

Ganea este sub contract cu Bilbao din 2018, atunci când formația bască a plătit 1 milion de euro. Fotbalistul în vârstă de 28 de ani nu s-a daptat, fiind inițial împrumutat la CD Numancia, iar în iunie 2019 s-a întors la Viitorul. 

Gane a evoluat în șase meciuri și a marcat un gol la Viitorul. El este cotat la 800.000 de euro de site-ul Transfermakrt. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
Vezi toate știrile
Citește și