Închide meniul

Cristian Bălgrădean este aşteptat de Dan Petrescu. Anunţul oficialilor de la CFR. "Nu este problemă cu legitimarea lui!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 mai 2020, 12:22 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Reclamă
Cristian Bălgrădean este aşteptat de Dan Petrescu. Anunţul oficialilor de la CFR. "Nu este problemă cu legitimarea lui!"

Profimediaimages

Cristian Bălgrădean va ajunge la CFR Cluj

Marius Bilaşco a contrazis zvonurile care anunţau că "Pufi" a fost păcălit de ardeleni pentru a se strica atmosfera din vestiarul roş-albaştrilor. Directorul departamentului de scouting de la CFR a făcut precizări în ceea ce priveşte situaţia goalkeeper-ului de 32 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Bălgrădean ajunge sub comanda lui Dan Petrescu

Aflat pe final de contract cu FCSB, Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj încă din luna februarie. În momentul în care a aflat, Gigi Becali l-a exclus din lot şi l-a băgat în şomaj tehnic. Ardelenii nu s-au grăbit să înregistreze actele la LPF.

"Nu e nicio problemă în ceea ce priveşte legitimarea lui Bălgrădean", a spus Marius Bilaşco pentru Telekom Sport.

CFR Cluj a încălcat o regulă care obligă cluburile să anunţele contractele noi în decurs de 45 de zile de la parafarea lor. 

Bălgrădean a cucerit două trofee în carieră. A câştigat Cupa şi Supercupa României, ambele cu Dinamo. Conform transfermarkt, cota portarului de 32 de ani a scăzut de la 1.5 milioane de euro la 1 milion de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:45 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug a deschis scorul! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj Vezi toate știrile
Citește și