Închide meniul

Cristian Bălgrădean este aşteptat de Dan Petrescu. Anunţul oficialilor de la CFR. "Nu este problemă cu legitimarea lui!"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 mai 2020, 12:22 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:27

Cristian Bălgrădean este aşteptat de Dan Petrescu. Anunţul oficialilor de la CFR. "Nu este problemă cu legitimarea lui!"

Profimediaimages

Cristian Bălgrădean va ajunge la CFR Cluj

Marius Bilaşco a contrazis zvonurile care anunţau că "Pufi" a fost păcălit de ardeleni pentru a se strica atmosfera din vestiarul roş-albaştrilor. Directorul departamentului de scouting de la CFR a făcut precizări în ceea ce priveşte situaţia goalkeeper-ului de 32 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristian Bălgrădean ajunge sub comanda lui Dan Petrescu

Aflat pe final de contract cu FCSB, Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj încă din luna februarie. În momentul în care a aflat, Gigi Becali l-a exclus din lot şi l-a băgat în şomaj tehnic. Ardelenii nu s-au grăbit să înregistreze actele la LPF.

"Nu e nicio problemă în ceea ce priveşte legitimarea lui Bălgrădean", a spus Marius Bilaşco pentru Telekom Sport.

CFR Cluj a încălcat o regulă care obligă cluburile să anunţele contractele noi în decurs de 45 de zile de la parafarea lor. 

Bălgrădean a cucerit două trofee în carieră. A câştigat Cupa şi Supercupa României, ambele cu Dinamo. Conform transfermarkt, cota portarului de 32 de ani a scăzut de la 1.5 milioane de euro la 1 milion de euro.

Reclamă
Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:02 Miza uriaşă pentru Bernadette Szocs, la Saudi Smash 2024. Turneul de tenis de masă e live în AntenaPLAY (1-11 mai) 12:46 NEWS ALERTIstvan Kovacs va arbitra la EURO 2024! 4 români, pe lista anunţată de UEFA 12:37 „Lovitură pentru Şcoala de Antrenori?” Ce a putut spune Răzvan Burleanu despre Gigi Becali: „Nu are nevoie de licenţă!” 12:14 Novak Djokovic speră să joace la Roma: „Anul acesta a fost un pic diferit pentru mine” 12:00 Al Hilal – Al Ain, 21:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul complet al returului semifinalelor Ligii Campionilor Asiei 11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și