Închide meniul

Gigi Becali, singur împotriva tuturor! De ce se teme patronul FCSB. ”Sunt numai împotriva mea!”

Antena Sport Publicat: 21 mai 2020, 16:31

Reclamă
Gigi Becali, singur împotriva tuturor! De ce se teme patronul FCSB. ”Sunt numai împotriva mea!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Gigi Becali, singur împotriva tuturor! De ce se teme patronul FCSB. ”Sunt numai împotriva mea!”

Becali susține că singurul său ”aliat” ar fi Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani. Între FCSB și Botoșani au existat mai multe schimburi de jucători în ultimii ani, iar latifundiarul din Pipera vrea să îl aducă din vară pe Andrei Chindriș de la moldoveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: ”Există antipatii și simpatii, dar sunt împotriva mea”

”Nu mai există aranjamente. Există antipatii și simpatii, dar acestea sunt numai împotriva mea. Nu se asociează împotriva mea, dar când nu mai au nimic de câștigat, și este în joc persoana mea, fac în așa fel încât să fie împotriva mea.

Din cauza invidiei și a răutății. Fără bani. Nu există înțelegeri, doar ură împotriva lui Becali. Dacă va fi Iftime la mijloc, va fi cu mine. El ține cu mine. Omul a câștigat mulți bani cu mine, mai are niște procente la unii jucători. 

Dacă joacă CFR în ultima etapă cu o echipă care nu mai are nimic de câștigat, știi ce face antrenorul… se duce în vestiar și le dă de înțeles jucătorilor să nu se bage, pentru că ei nu sunt cu Becali și o lasă mai moale. Așa se întâmplă", a spus Becali, pentru Digi Sport.

Becali ține de bani în cazul transferurilor lui Man și Coman

Gigi Becali e convins că poate da lovitura cu transferurile lui Dennis Man și Florinel Coman, însă așteaptă ca pandemia să se termine și să îi vândă pe un preț mai mare.

Reclamă

Mai multe cluburi au fost interesate de cei doi fotbaliști, dar ofertele au fost mai mici de 10 milioane de euro, motiv pentru care Becali nu a fost mulțumit.

”Tot ce crește în Europa, crește și la noi. Un jucător pe care-l vindeam cu 10 milioane, o să pot să cer 15 milioane de euro, pentru că o să crească sumele. Se așteaptă o scânteie, ca un șeic din ăla să dea două, trei sute de milioane pe un jucător și o să înceapă toți”, a mai declarat Becali, pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-1. Vinicius a deschis scorul după o pasă splendidă a lui Toni Kroos! 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România Vezi toate știrile
Citește și