Închide meniul

Gigi Becali, singur împotriva tuturor! De ce se teme patronul FCSB. ”Sunt numai împotriva mea!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 mai 2020, 16:31

Gigi Becali, singur împotriva tuturor! De ce se teme patronul FCSB. ”Sunt numai împotriva mea!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Gigi Becali, singur împotriva tuturor! De ce se teme patronul FCSB. ”Sunt numai împotriva mea!”

Becali susține că singurul său ”aliat” ar fi Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani. Între FCSB și Botoșani au existat mai multe schimburi de jucători în ultimii ani, iar latifundiarul din Pipera vrea să îl aducă din vară pe Andrei Chindriș de la moldoveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: ”Există antipatii și simpatii, dar sunt împotriva mea”

”Nu mai există aranjamente. Există antipatii și simpatii, dar acestea sunt numai împotriva mea. Nu se asociează împotriva mea, dar când nu mai au nimic de câștigat, și este în joc persoana mea, fac în așa fel încât să fie împotriva mea.

Din cauza invidiei și a răutății. Fără bani. Nu există înțelegeri, doar ură împotriva lui Becali. Dacă va fi Iftime la mijloc, va fi cu mine. El ține cu mine. Omul a câștigat mulți bani cu mine, mai are niște procente la unii jucători. 

Dacă joacă CFR în ultima etapă cu o echipă care nu mai are nimic de câștigat, știi ce face antrenorul… se duce în vestiar și le dă de înțeles jucătorilor să nu se bage, pentru că ei nu sunt cu Becali și o lasă mai moale. Așa se întâmplă", a spus Becali, pentru Digi Sport.

Becali ține de bani în cazul transferurilor lui Man și Coman

Gigi Becali e convins că poate da lovitura cu transferurile lui Dennis Man și Florinel Coman, însă așteaptă ca pandemia să se termine și să îi vândă pe un preț mai mare.

Reclamă

Mai multe cluburi au fost interesate de cei doi fotbaliști, dar ofertele au fost mai mici de 10 milioane de euro, motiv pentru care Becali nu a fost mulțumit.

”Tot ce crește în Europa, crește și la noi. Un jucător pe care-l vindeam cu 10 milioane, o să pot să cer 15 milioane de euro, pentru că o să crească sumele. Se așteaptă o scânteie, ca un șeic din ăla să dea două, trei sute de milioane pe un jucător și o să înceapă toți”, a mai declarat Becali, pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și