Închide meniul

Negoiță, apărat după ce nu a reușit să vândă Dinamo. ”Au venit cu coliva la tribunal, păi ce fel de oameni sunteți?”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 mai 2020, 11:51

Negoiță, apărat după ce nu a reușit să vândă Dinamo. ”Au venit cu coliva la tribunal, păi ce fel de oameni sunteți?”

Mediafax Foto / Andreea Alexandru via hepta

Negoiță, apărat după ce nu a reușit să vândă Dinamo. ”Au venit cu coliva la tribunal, păi ce fel de oameni sunteți?”

Dragomir susține că fanii nu trebuie să îl înjure pe Negoiță și compară situația de la Dinamo cu cea a lui George Copos, care la rândul său voia să cedeze acțiunile de la Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dragomir: ”Părerea mea e că l-au înjurat degeaba pe Negoiță”

"Negoiţă ăsta, părerea mea că l-au înjurat degeaba. Atât a putut el. Dar ţine echipa de 7-8 ani, nu? Credeţi că Negoiţă nu a cheltuit cel puţin 3-4 milioane în aceşti 7 ani? Uşor a cheltuit… Eu nu îi fac socoteala lui Negoiţă, pentru că am fost supărat pe el. Şi el m-a trădat. Cu 2-3 zile înainte m-am întâlnit cu el şi cu Anghelache, mi-au jurat că mă ajută… Am fost supărat o perioadă"

Nu trebuie acuza numai Negoiţă. Degeaba dă lumea în el. Dacă nu ai, nu mănânci. S-ar putea să fie şi supărat, ca şi Copos. Păi Copos era cu echipa în cupele europene şi au venit ăia cu coliva la tribunal. Păi ce fel de oameni sunteţi, când Rapidul trăia numai pe banii lui? Uite acum cum se chinuie", a spus Dragomir, pentru Telekom Sport.

Ionuţ Negoiţă nu mai vinde Dinamo

"Din ce ştiu eu s-a incheiat. Ionuţ n-a acceptat, e treaba lui, e societatea lui, clubul lui, vinde cui vrea el. Nici n-a fost vorba de venit cu banii. E o societate pe care o cumperi cu un leu, dar leul ăla e 4 milioane!

A plătit societatea avocaţi, contabili…pierdere de timp. S-au tradus contractele…Nici nu ştiu dacă a vrut să vândă! Joi au avut un acord cu el, cu termene de plată, cu tot. Apoi, nu ştiu ce s-a întâmplat. O să citesc şi eu contractele. Negoita n-a mai vrut să comunice, n-a mai răspuns la telefon.

Reclamă

Pe urmă a dat declaraţia aia că nu au depus garanţie. Nici nu a mai fost vorba, trebuia să depună 3 milioane în 30 de zile garanţie. Cine pune 3 milioane în contul clubului? Până vin ăştia din Spania nu mai găseau un leu acolo!", a declarat Ioan Andone pentru Digi Sport.

Ionuţ Negoiţă mai are o singură variantă, să înceapă negocierile cu fanii. PCH a anunţat că va demara negocierile cu finanţatorul pentru a prelua clubul.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 Vezi toate știrile
Citește și