Închide meniul

Reghecampf îi dă o veste cumplită lui Gigi Becali în privinţa stadionului din Ghencea: "Dacă se va întâmpla asta, FCSB nu va fi acceptată"

Antena Sport Publicat: 21 mai 2020, 8:37

Reclamă
Reghecampf îi dă o veste cumplită lui Gigi Becali în privinţa stadionului din Ghencea: "Dacă se va întâmpla asta, FCSB nu va fi acceptată"

Mediafax Foto / George Filip via Hepta

Laurenţiu Reghecampf a antrenat FCSB

Reghecampf îl atenţionează pe Gigi Becali că în cazul în care stadionul va fi administrat de minister, atunci aceasta nu ar avea nicio şansă să revină în Ghencea. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Dacă armata va administra acest stadion, ce rost mai are să discutăm acest subiect. Cu siguranţă nu va putea să joace FCSB-ul acolo, nu va fi acceptată. De acest stadion va trebui să profităm toţi. Ar trebui ca de acest stadion să profite toată lumea, ca şi celelalte stadioane care vor fi construite pentru Euro 2021. Dacă s-a hotărât ca stadionul să revină la minister, atunci FCSB va juca pe Arena Naţională", a spus Laurenţiu Reghecampf la Pro X.

Florin Talpan a interzis FCSB pe noul stadion

Gigi Becali se află în conflict cu Florin Talpan. Juristul CSA Steaua a interyis echipa lui Becali pe noul stadion din Ghencea.

"Bineînțeles că vor juca și alte echipe pe acest stadion. Ca adversare ale Stelei. Pentru fotbal este nevoie de două echipe. FCSB este un club sportiv privat, o societate comercială, înființată în 2003, fără trecut fotbalistic relevant.

În materia 'închirierii stadioanelor', FCSB 'este expert' în a nu-și plăti datoriile. Nu au plătit pentru închirierea stadionului Steaua luni de zile, obligându-ne să îi acționăm în judecată, să le punem sechestru pe bunuri pentru a recupera banii CSA Steaua București", ameninţa Florin Talpan.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Sunt suficiente transferurile făcute până acum de Gigi Becali pentru grupele Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:42

Florian Wirtz, marcatorul primului gol de la EURO 2024! A înscris în Germania – Scoţia şi continuă sezonul fabulos

22:20

LIVE TEXTGermania – Scoţia 3-0! Start la EURO 2024. Wirtz, Musiala şi Havertz au marcat. Atmosferă fabuloasă la Munchen!

22:15

FotoCeremonia de deschidere a EURO 2024 a fost impresionantă! Fanii germani, spectacol total în tribune

21:51

Horaţiu Moldovan e dorit de o echipă uriaşă din Europa! Portarul naţionalei a anunţat deja că vrea să plece de la Atletico

21:31

VideoPune energie în farfurie! Chef Andrei Voica a dezvăluit reţeta victoriilor de la EURO 2024

21:20

Nuri Şahin este noul antrenor al Borussiei Dortmund! El a fost secundul lui Edin Terzic, ce şi-a anunţat plecarea de la club

1 VIDEOGeorge Russell va pleca din pole-position în Marele Premiu al Canadei! Cursa e duminică (20:45, Antena Stars şi AntenaPLAY) 2 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 3 VIDEO & FOTOLarisa Iordache s-a cununat civil cu Cristian Chiriţa: „Mi-am păstrat şi numele, soţul meu a vrut să fie totul legal”! 4 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 5 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 6 FotoRomânia – Liechtenstein 0-0. Rezultat ruşinos pentru naţionala lui Edi Iordănescu, chiar înainte de EURO
Citește și