Închide meniul

Bătălia la titlu se va da în doi? Avantajul imens al CFR-ului şi FCSB-ului în lupta cu Craiova: "Fac fără probleme asta"

Antena Sport Publicat: 18 mai 2020, 19:11

Reclamă
Bătălia la titlu se va da în doi? Avantajul imens al CFR-ului şi FCSB-ului în lupta cu Craiova: "Fac fără probleme asta"

CFR Cluj şi FCSB se anunţă şi în sezonul viitor principalele favorite la câştigarea titlului

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

CFR Cluj şi FCSB pleacă cu un avantaj în lupta cu Craiova şi cu celelalte formaţii din play-off în lupta pentru titlu, în condiţiile în care se va juca din 3 în 3 zile. Tocmai uzura din cupele europene ar reprezenta avantajul celor două rivale. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Un fotbalist bine antrenat poate juca din trei in trei zile, fără probleme, o jumătate de an. Inclusiv în România. Steaua, FCSB, cum vreţi să-i spuneti, CFR… Echipele care sunt în cupele europene joacă din 3 în 3 zile şi o fac fără probleme", crede Narcis Răducan. 

CFR Cluj are un avans de 4 puncte în clasament faţă de FCSB şi Universitatea Craiova. În play-off mai joacă Astra, FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş. 

Mai multe echipe din play-out au cerut suspendarea sezonului

6 echipe din play-out, printre care Poli Iaşi şi Viitorul lui Hagi, au cerut ca ultima parte a sezonului din play-out să se suspende definitiv. Pe lângă aspectele legate de bani, cluburile au motivat şi programul încărcat. 

"Eu cred că şi play-out-ul se poate juca din 3 în 3 zile fără probleme, atâta timp cât eşti bine antrenat. Sigur că sunt şi interese personale. E normal ca cei care se bat la retrogradare să încerce să capete un anumit avantaj", a mai spus Narcis Răducan. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris Vezi toate știrile
Citește și