Închide meniul

Bătălia la titlu se va da în doi? Avantajul imens al CFR-ului şi FCSB-ului în lupta cu Craiova: "Fac fără probleme asta"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 mai 2020, 19:11

Bătălia la titlu se va da în doi? Avantajul imens al CFR-ului şi FCSB-ului în lupta cu Craiova: "Fac fără probleme asta"

CFR Cluj şi FCSB se anunţă şi în sezonul viitor principalele favorite la câştigarea titlului

Mediafax Foto / Flaviu Buboi via Hepta

CFR Cluj şi FCSB pleacă cu un avantaj în lupta cu Craiova şi cu celelalte formaţii din play-off în lupta pentru titlu, în condiţiile în care se va juca din 3 în 3 zile. Tocmai uzura din cupele europene ar reprezenta avantajul celor două rivale. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Un fotbalist bine antrenat poate juca din trei in trei zile, fără probleme, o jumătate de an. Inclusiv în România. Steaua, FCSB, cum vreţi să-i spuneti, CFR… Echipele care sunt în cupele europene joacă din 3 în 3 zile şi o fac fără probleme", crede Narcis Răducan. 

CFR Cluj are un avans de 4 puncte în clasament faţă de FCSB şi Universitatea Craiova. În play-off mai joacă Astra, FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş. 

Mai multe echipe din play-out au cerut suspendarea sezonului

6 echipe din play-out, printre care Poli Iaşi şi Viitorul lui Hagi, au cerut ca ultima parte a sezonului din play-out să se suspende definitiv. Pe lângă aspectele legate de bani, cluburile au motivat şi programul încărcat. 

"Eu cred că şi play-out-ul se poate juca din 3 în 3 zile fără probleme, atâta timp cât eşti bine antrenat. Sigur că sunt şi interese personale. E normal ca cei care se bat la retrogradare să încerce să capete un anumit avantaj", a mai spus Narcis Răducan. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și