Închide meniul

Atac la diasporă după imaginile cu cozile interminabile de la vama Nădlac: "Oameni care nu au contribuit cu nimic la bugetul Sănătății. Acum vin inapoi?"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 mai 2020, 11:07

Atac la diasporă după imaginile cu cozile interminabile de la vama Nădlac: "Oameni care nu au contribuit cu nimic la bugetul Sănătății. Acum vin inapoi?"

Observator

Vama Nădlac este aproape blocată

Eroul de la Sevilla a lucrat și el la Poliția de Frontieră timp de șapte ani, dar n-a mai văzut așa ceva niciodată. În vama Nădlac, chiar și Răzvan Marin a avut probleme: a stat peste 18 ore blocat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sunt sătul până peste cap. S-a plecat din Cluj în Germania… Au stat distanțați în avion? Vin oamenii pentru una sau două luni ca să-i tratăm și după pleacă. Uitați ce e acum la vama Nădlac.

Sunt oameni care nu au contribuit cu nimic la bugetul Sănătății. Acum vin înapoi? Să fim serioși", a declarat Duckadam la Pro X

Duckadam, dezamăgit de măsurile din România

Duckadam i-a taxat și pe reprezentanții Guvernului. Măsurile din starea de alertă i se par greu de respectat fostului portar. 

"Din păcate, tot săracii sunt oropsiți. Se spune că poți pleca la mare sau munte, dacă ai proprietate acolo. Păi câți dintre cei amărâți au proprietăți? Deci, nu plecăm. Stăm acasă. Fotbalul va fi ciudat de acum înainte. Cred că la un moment dat se va uita de pandemia asta pentru că vine alta. Sunt dezamăgit.

Reclamă

Mi se par măsuri exagerate. Uitați ce se întâmplă în supermarketuri sau piețe. Dar nu avem voie să ne antrenăm în aer liber. În SUA, mi-a zis fata mea, care stă acolo, s-au deschis mall-urile și restaurantele. Nu e nicio problemă. Nu înțeleg, noi de ce nu putem să ne relaxăm la terase? Mai bine mergem în armată, că acolo trebuie să respecți regulile militare", a mai spus Duckadam pentru sursa citată. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și