Închide meniul

Atac la diasporă după imaginile cu cozile interminabile de la vama Nădlac: "Oameni care nu au contribuit cu nimic la bugetul Sănătății. Acum vin inapoi?"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 mai 2020, 11:07

Atac la diasporă după imaginile cu cozile interminabile de la vama Nădlac: "Oameni care nu au contribuit cu nimic la bugetul Sănătății. Acum vin inapoi?"

Observator

Vama Nădlac este aproape blocată

Eroul de la Sevilla a lucrat și el la Poliția de Frontieră timp de șapte ani, dar n-a mai văzut așa ceva niciodată. În vama Nădlac, chiar și Răzvan Marin a avut probleme: a stat peste 18 ore blocat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sunt sătul până peste cap. S-a plecat din Cluj în Germania… Au stat distanțați în avion? Vin oamenii pentru una sau două luni ca să-i tratăm și după pleacă. Uitați ce e acum la vama Nădlac.

Sunt oameni care nu au contribuit cu nimic la bugetul Sănătății. Acum vin înapoi? Să fim serioși", a declarat Duckadam la Pro X

Duckadam, dezamăgit de măsurile din România

Duckadam i-a taxat și pe reprezentanții Guvernului. Măsurile din starea de alertă i se par greu de respectat fostului portar. 

"Din păcate, tot săracii sunt oropsiți. Se spune că poți pleca la mare sau munte, dacă ai proprietate acolo. Păi câți dintre cei amărâți au proprietăți? Deci, nu plecăm. Stăm acasă. Fotbalul va fi ciudat de acum înainte. Cred că la un moment dat se va uita de pandemia asta pentru că vine alta. Sunt dezamăgit.

Reclamă

Mi se par măsuri exagerate. Uitați ce se întâmplă în supermarketuri sau piețe. Dar nu avem voie să ne antrenăm în aer liber. În SUA, mi-a zis fata mea, care stă acolo, s-au deschis mall-urile și restaurantele. Nu e nicio problemă. Nu înțeleg, noi de ce nu putem să ne relaxăm la terase? Mai bine mergem în armată, că acolo trebuie să respecți regulile militare", a mai spus Duckadam pentru sursa citată. 

Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” Vezi toate știrile
Citește și