Închide meniul

Mircea Sandu, surprins de promovarea echipei lui Mititelu. "Nu știu dacă a învățat ceva din ceea ce a pățit!"

Antena Sport Publicat: 14 mai 2020, 15:58

Reclamă
Mircea Sandu, surprins de promovarea echipei lui Mititelu. "Nu știu dacă a învățat ceva din ceea ce a pățit!"

Mircea Sandu, ironie după calificarea României la EURO 2024

Mircea Sandu este fostul preşedinte FRF / SportPictures / Sabin Malisevschi/SPORT PICTURES

În 2011, la propunerea lui Mircea Sandu, echipa din Bănie a fost dezafiliată. De atunci, Mititelu și-a căutat dreptatea în instanță.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mircea Sandu nu vrea să mai audă de Adrian Mititelu

"Eu sunt rupt de fotbalul românesc. Mă aflu în Franța. Nu am știut că Adrian Mititelu a revenit cu echipa lui în Liga a doua pentru că nu mă mai interesează niciodată nimic despre acest om. Noi am luat la vremea aia o hotărâre legală, iar ea a fost ulterior pusă în practică.

Acum, eu nu știu dacă Mititelu a învățat ceva din tot ceea ce a pățit, iar eu cred că cel mai bine este să îl întrebați pe el, nu? Ce o să facă cu echipa lui în Liga 2? Habar nu am! Oricum fiecare își așterne așa cum doarme, iar lucrul ăsta este valabil și în cazul lui Mititelu. Eu nu am vrut să se ajungă până unde s-a ajuns, dar se mai înțelegea cineva la vremea aia cu Mititelu? El le știa pe toate, Noi i-am dat termen să îşi retragă acţiunile alea", a spus Mircea Sandu pentru Prosport.

Echipa lui Mititelu a promovat după ce sezonul din Liga 3 s-a încheiat prematur din cauza pandemiei. Oltenii au ca obiectiv accederea în Liga 1.

Noi ne gândeam că o să continuăm acest campionat. Dacă a venit acest virus neaşteptat, n-am avut ce face. Vreau să-mi felicit jucătorii, pentru că ei au fost artizanii promovării. Un mic pas, să zic aşa, spre Liga 1, că acolo este ţinta noastră.

Reclamă

Eu îmi doream să continuăm, pentru că vedeam şi alţi jucători la lucru, să spun aşa. Adică mai aveam timp să-i urmăresc cu atenţie, mă refer la cei care au jucat mai puţin”, a spus Eugen Trică, pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” 11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă Vezi toate știrile
Citește și