Închide meniul

EXCLUSIV | Cluburile din Liga 1 au luat foc. Ce anunț a făcut FRF în protocolul medical pentru reluarea antrenamentelor

Dan Roșu Publicat: 14 mai 2020, 12:15

Reclamă
EXCLUSIV | Cluburile din Liga 1 au luat foc. Ce anunț a făcut FRF în protocolul medical pentru reluarea antrenamentelor

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

FRF și-a pus în cap cluburile din Liga 1

În materialul realizat de Comisia Medicală a FRF, cluburile au fost înștiințate de toate măsurile pe care trebuie să le ia după reluarea antrenamentelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Cluburile și oficialii acestora răspund de îndeplinirea prezentelor măsuri”

Totuși, un anumit punct a adus nemulțumirea în Liga 1, unul în care se specifică faptul că oficialii cluburilor răspund de indeplinirea măsurilor. În caz contrar, se poate ajunge la răspundere penală. Cluburile au fost anunțate că vor avea loc acțiuni de verificare.

”Cluburile și oficialii acestora răspund de îndeplinirea prezentelor măsuri. FRF, LPF și autoritățile competente pot desfășura acțiuni de verificare a aplicării acestor norme, iar abaterile vor atrage atât răspunderea penală, contravențională, administrativă sau civilă a cluburilor și oficialilor acestora, după caz, precum și sanctiuni disciplinare conform prevederilor Regulamentului Disciplinar al FRF”, se arată la un punct din protocolul medical pentru realuarea antrenamentelor.

Liga 1 se va relua, cel mai probabil, pe 13 iunie. Până atunci, echipele trebuie să respecte regulile impuse de FRF cu privire la antrenamente. 

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
22:04

O nouă accidentare la FCSB! Jucătorul, OUT până în iarnă! Mihai Stoica a dat toate detaliile: „L-au văzut doi specialiști!”

21:59

LIVE TEXTGalatasaray – PAOK 0-0 în Europa League! Manchester United joacă ACUM. Meciurile serii

21:26

U BT Cluj – Olimpija Ljubljana 86-93. Campioana, debut cu stângul în BKT EuroCup. Alex Chipciu a aruncat prima minge

20:41

Mihai Stoica l-a făcut praf pe un fost arbitru român: „Lăsaţi-mă cu el! Spune nişte bazaconii de mă sperie”

20:40

EXCLUSIV„Mă dor toate!” Cristina Neagu a dezvăluit de ce şi-a anunţat retragerea şi ce planuri are: „Nu-mi doresc o carieră în sport!”

20:00

Mihai Stoica a răbufnit după ce Kyros Vassaras a publicat analiza CCA de la FCSB – Petrolul 1-1: „E sfidare!”

1 „Am înţeles că jumătate de bilete erau false!” Adrian Mihalcea, acuzaţii incredibile după Unirea Slobozia – Rapid 1-2 2 FotoIanis Hagi, „dublă” şi pasă de gol pentru Rangers B! Fiul lui Gică Hagi a adus victoria echipei sale 3 Marca a anunţat câştigătorul Balonului de Aur 2024: „Parisul şi Sena îl aşteaptă” 4 UPDATESteaua, neprogramată la meciurile din Liga 2! Anunţul oficial făcut de Federaţia Română de Fotbal! Reacţia „militarilor” 5 McLaren, lovitură de proporţii pentru Red Bull. Transferul a fost anunţat oficial 6 Andrei Raţiu, pe lista unui club uriaş din Europa! Anunţul făcut de Marca: „Suma poate să se multiplice de 20 de ori”
Citește și