Închide meniul

Cristi Bălgrădean, deturnat din drumul spre CFR Cluj! Unde poate ajunge portarul aflat în plin scandal

Dan Roșu Publicat: 14 mai 2020, 10:57

Reclamă
Cristi Bălgrădean, deturnat din drumul spre CFR Cluj! Unde poate ajunge portarul aflat în plin scandal

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cristi Bălgrădean ar putea ajunge la UTA

”Și el e arădean, avem mulți arădeni în Liga 1. Noi vrem să aducem cât mai mulți arădeni la echipă. Bălgrădean cred ca s-a grăbit un pic cu CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce vă pot spune e că, atunci când eram în Liga 4, cel care a venit cu finanțare privată a fost tatăl lui George Țucudean. 

El ne-a sprijinit până în Liga 2. Cred că Marius Țucudean îl va dirija pe copil. Mi-e greu să cred că tatăl lui nu i-a făcut deja planurile”, a spus Falcă, la Pro X.

Cristi Bălgrădean a semnat cu CFR Cluj

Gigi Becali l-a făcut praf pe Bălgrădean după ce portarul a semnat cu CFR Cluj, fără să le spună nimic oficialilor de la FCSB.

După ce a fost trimis în șomaj tehnic de Becali, lucrurile se pot complica și mai mult pentru ”Pufi”. CFR încearcă să îi prelungească înțelegerea lui Arlauskis.

Reclamă

Astfel, Bălgrădean nu ar mai avea postul de titular asigurat, iar de acest lucru ar vrea să profite și UTA. Mai mult, portarul nu are încă înregistrat la LPF contractul cu clujenii, care nu i-au dat încă nici prima de instalare promisă. 

Un milion de euro este cota de piață a lui Bălgrădean (32 de ani) 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și