Închide meniul

FCSB intră în cantonament. Decizia lui Gigi Becali în plină pandemie

Antena Sport Publicat: 14 mai 2020, 9:44

Reclamă
FCSB intră în cantonament. Decizia lui Gigi Becali în plină pandemie

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

FCSB intră în cantonament. Decizia lui Gigi Becali în plină pandemie

Starea de urgență din România se termină pe 14 mai, iar omul de afaceri nu vrea să piardă timp și își trimite jucătorii la baza din Berceni începând cu 15 mai, anunță Digi Sport. Astfel, fotbaliștii vor rămâne acolo timp de două săptămâni și se vor antrena individual și apoi în grupuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Stroe: ”Cluburile din Liga 1 își vor relua antrenamentele”

"După data de 15 mai, cluburile din Liga 1 îşi vor relua antrenamentele, a anunţat ministrul Ionuţ Stroe. Testul pentru COVID-19 se va face de trei ori. Cluburile vor sta în cantonament cel puţin două săptămâni până la reevaluare. 

Dacă vom trece cu bine peste această perioadă de lună se poate trece şi la faza de competiţii. Competiţiile vor fi fără spectatori, cel puţin în primă fază. Pâna la dată de 1 iunie vom şti dacă se poate relua Liga 1", a declarat Ionuţ Stroe într-o conferință de presă.

FCSB, program infernal în play-off

Între 12 iunie și 20 iulie este nevoie de șase runde disputate în weekend și cinci în timpul săptămânii. Asta înseamnă un ritm infernal pentru echipele din play-off.

Un dezavantaj mare este pentru FCSB, formație calificată în semifinalele Cupei României. Dacă roș-albaștrii merg în finală, atunci vor juca 11 meciuri în 37 de zile.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:55

Austria – Franța 0-1! Mbappe a provocat autogolul lui Wober, dar a suferit o accidentare teribilă. Starul Franţei, plin de sânge!

23:42

Ilie Dumitrescu, uluit de victoria României cu Ucraina: „Cel mai bun rezultat din istoria fotbalului românesc!”

23:26

Kylian Mbappe, ratare monumentală în meciul Austria – Franţa! Reacţia superstarului francez imediat după ce a greşit ţinta

23:25

Câţi bani intră în conturile FRF, după victoria colosală a României cu Ucraina! Suma poate căpăta proporţii pe durata EURO 2024

22:58

Marcel Răducanu, uluit de naţionala României după 3-0 cu Ucraina: „Nu mai ştiu ce să cred. Îmi cer iertare că i-am criticat”

22:53

Belgienii, dărâmaţi după dezastrul cu Slovacia! Avertisment teribil înaintea meciului cu România: „Să nu avem un EURO de coşmar”

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Singura condiţie pentru ca Simona Halep să revină în top! Verdictul lui Gică Popescu: „Tenisul fără Simona e atât de sărac” 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac!
Citește și