Închide meniul

FCSB intră în cantonament. Decizia lui Gigi Becali în plină pandemie

Antena Sport Publicat: 14 mai 2020, 9:44

Reclamă
FCSB intră în cantonament. Decizia lui Gigi Becali în plină pandemie

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

FCSB intră în cantonament. Decizia lui Gigi Becali în plină pandemie

Starea de urgență din România se termină pe 14 mai, iar omul de afaceri nu vrea să piardă timp și își trimite jucătorii la baza din Berceni începând cu 15 mai, anunță Digi Sport. Astfel, fotbaliștii vor rămâne acolo timp de două săptămâni și se vor antrena individual și apoi în grupuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Stroe: ”Cluburile din Liga 1 își vor relua antrenamentele”

"După data de 15 mai, cluburile din Liga 1 îşi vor relua antrenamentele, a anunţat ministrul Ionuţ Stroe. Testul pentru COVID-19 se va face de trei ori. Cluburile vor sta în cantonament cel puţin două săptămâni până la reevaluare. 

Dacă vom trece cu bine peste această perioadă de lună se poate trece şi la faza de competiţii. Competiţiile vor fi fără spectatori, cel puţin în primă fază. Pâna la dată de 1 iunie vom şti dacă se poate relua Liga 1", a declarat Ionuţ Stroe într-o conferință de presă.

FCSB, program infernal în play-off

Între 12 iunie și 20 iulie este nevoie de șase runde disputate în weekend și cinci în timpul săptămânii. Asta înseamnă un ritm infernal pentru echipele din play-off.

Un dezavantaj mare este pentru FCSB, formație calificată în semifinalele Cupei României. Dacă roș-albaștrii merg în finală, atunci vor juca 11 meciuri în 37 de zile.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi 18:15 LIVE VIDEOBolton – Oxford United e ACUM în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 18:04 VIDEOMax Verstappen, pole position la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola! Cursa e LIVE pe Antena 1 și AntenaPLAY (duminică, 15:45) 17:59 Dorit de FCSB şi Rapid, Ilie Dumitrescu ştie unde vrea să joace Louis Munteanu sezonul viitor: „E cel mai bun 9 din România” 17:54 „Total lipsit de sens!” Florin Manea, făcut praf în Anglia după detaliile despre viitorul lui Radu Drăgușin! 17:45 LIVE VIDEOBoavista – Vizela e ACUM LIVE în AntenaPLAY! Sporting primeşte titlul cu Chaves (20:00). Programul complet 17:40 LIVE VIDEOCanada – Finlanda e ACUM în AntenaPLAY! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 17:25 Prime uriașe pentru jucătorii lui Csikszereda la barajul cu Dinamo! Suma colosală pe care o vor încasa, dacă vor ajunge în Liga 1 17:22 Monica Niculescu a pierdut dramatic finala de dublu la Trophee Clarins! Meciul a durat peste două ore 17:11 Carlo Ancelotti, decizie uluitoare înainte de finala UEFA Champions League! Pe cine va titulariza la meciul cu Borussia Dortmund Vezi toate știrile
Citește și