Închide meniul

UTA Arad se revoltă, după înjumătățirea punctelor: "Ni se ia munca"

Antena Sport Publicat: 13 mai 2020, 20:02

Reclamă
UTA Arad se revoltă, după înjumătățirea punctelor: "Ni se ia munca"

SportPictures / Flaviu Buboi via Hepta

UTA era lider detașat în momentul în care Liga 2 s-a întrerupt

UPDATE: Comunicatul oficial al clubului UTA Arad

Clubul UTA Arad a reacționat printr-un comunicat oficial, postat pe site-ul oficial. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Federația Română de Fotbal a prezentat pentru vot trei scenarii de încheiere a competiției Ligii a II-a. Se știa de dinainte că două din aceste trei scenarii vor primi foarte puține voturi, deoarece nu se pot realiza logistic și financiar. Cum s-a și întâmplat, de fapt. Scenariul 1: jucarea tuturor celor 14 etape rămase – 1 vot, scenariul 2: play-off / play-out cu înjumătățire de puncte – 0 voturi, scenariul 3: doar play-off cu înjumătățire de puncte – 15 voturi.

Federația Română de Fotbal nu a prezentat niciun scenariu viabil, fără înjumătățire de puncte, în care să primeze meritul sportiv.

Respectăm votul democratic al cluburilor din Liga a II-a, vom demonstra pe teren forța UTA-ei.

Menționăm că F.R.F., organizator și al competiției Liga a III-a, a validat scenarii în care echipele care conduceau clasamentele seriei cu minim 3 puncte au fost promovate direct, arbitrând astfel cu măsură diferită eșaloanele la care este organizator",  se arată în comunicatul UT-ei Arad.   

Reclamă

Laszlo Balint: "Ni se ia munca"

Antrenorul Laszlo Balint s-a arătat dezamăgit de hotărârea deciderii promovatelor în urma unui playoff. UTA Arad avea un avans de 10 puncte și părea de neoprit în cursa spre Liga 1. Acum, avansul va fi de doar 5 puncte. 

"E clar că e o decizie care ne dezavantajează. E păcat că se ia munca atâtor luni. Noi nu avem acum ce face, trebuie să ne supunem. Am vorbit și cu băieții, sunt montați, mai ales după ce li s-a întâmplat. Pot să spun că mă așteptam la decizia asta. Singura echipă prejudiciată suntem noi. Poate să spunem că și Turris, care intră cu un meci mai puțin, dar ei nu pierd 5 puncte, cel mult unul și jumătate", a declarat antrenorul UT-ei Arad, Laszlo Balint, pentru Gazeta Sporturilor. 

Clasamentul din playoff-ul Ligii 2

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League Vezi toate știrile
Citește și