Închide meniul

Adi Popa l-a supărat pe Gigi Becali: "L-am luat de la Chiajna și l-am făcut milionar"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 mai 2020, 15:39

Adi Popa l-a supărat pe Gigi Becali: "L-am luat de la Chiajna și l-am făcut milionar"

SportPictures / Flaviu Buboi via Hepta

Adi Popa a fost criticat de Gigi Becali

Șase jucători de la FCSB, printre care și Adi Popa, au fost trimiși în șomaj tehnic de Becali, iar după ieșirea din starea de urgență sunt șanse mari ca aceștia să îl dea în judecată. Celorlalți fotbaliști li s-au redus contractele cu 50% până în luna septembrie. Becali l-a luat la rost pe Adi Popa. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Vorbim de Popică… Nu vreau, dar nu vreau să îl jignesc cu nimic. Dar el poate să fie supărat? Păi cum să fie supărat? Păi l-am luat de la Chiajna nu ştia nimeni de el, nu îl lua nimeni, l-am luat de la Chiajna şi l-am făcut milionar.

"Nu mai primește banii două luni, care e problema?!"

A venit, l-am luat de acolo şi i-am dat nu ştiu cât la semnătură, vreo 20.000 la semnătură sau nu mai ţin minte cât. Și acum îi dădeam 20.000 pe lună. Păi dacă îi dădeam 20.000 pe lună şi nu a jucat nimic, ce mai vrea acum? Nu mai primeşte banii două luni, care e problema?!", a spus Gigi Becali la TelekomSport

Adi Popa a cucerit șapte trofee în tricoul lui FCSB: trei titluri, o Cupă, două Cupe ale Ligii și Supercupa României. În 2017, mijlocașul s-a transferat în Anglia, la Reading, pentru 600.000 de euro și a revenit la FCSB în vara anului trecut, sub formă de împrumut. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
30
apr.
0:09
Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență”
23:52 Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!” 23:50 VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship 23:41 „Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2 23:36 Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu! 23:00 Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional 22:57 Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident 22:46 Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul 22:37 Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu 22:35 Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului” Vezi toate știrile
Citește și