Închide meniul

Adi Popa l-a supărat pe Gigi Becali: "L-am luat de la Chiajna și l-am făcut milionar"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 13 mai 2020, 15:39

Adi Popa l-a supărat pe Gigi Becali: "L-am luat de la Chiajna și l-am făcut milionar"

SportPictures / Flaviu Buboi via Hepta

Adi Popa a fost criticat de Gigi Becali

Șase jucători de la FCSB, printre care și Adi Popa, au fost trimiși în șomaj tehnic de Becali, iar după ieșirea din starea de urgență sunt șanse mari ca aceștia să îl dea în judecată. Celorlalți fotbaliști li s-au redus contractele cu 50% până în luna septembrie. Becali l-a luat la rost pe Adi Popa. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Vorbim de Popică… Nu vreau, dar nu vreau să îl jignesc cu nimic. Dar el poate să fie supărat? Păi cum să fie supărat? Păi l-am luat de la Chiajna nu ştia nimeni de el, nu îl lua nimeni, l-am luat de la Chiajna şi l-am făcut milionar.

"Nu mai primește banii două luni, care e problema?!"

A venit, l-am luat de acolo şi i-am dat nu ştiu cât la semnătură, vreo 20.000 la semnătură sau nu mai ţin minte cât. Și acum îi dădeam 20.000 pe lună. Păi dacă îi dădeam 20.000 pe lună şi nu a jucat nimic, ce mai vrea acum? Nu mai primeşte banii două luni, care e problema?!", a spus Gigi Becali la TelekomSport

Adi Popa a cucerit șapte trofee în tricoul lui FCSB: trei titluri, o Cupă, două Cupe ale Ligii și Supercupa României. În 2017, mijlocașul s-a transferat în Anglia, la Reading, pentru 600.000 de euro și a revenit la FCSB în vara anului trecut, sub formă de împrumut. 

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! Vezi toate știrile
Citește și