Închide meniul

Cristiano Bergodi, adus cu ambulanța la Craiova: "De la București am schimbat 4-5. Am făcut o zi jumate pe drum"

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 mai 2020, 6:04

Reclamă
Cristiano Bergodi, adus cu ambulanța la Craiova: "De la București am schimbat 4-5. Am făcut o zi jumate pe drum"

Mediafax Foto via Hepta

Cristiano Bergodi a fost adus cu ambulanța la Craiova

Ieri am plecat de la Roma și am schimbat ambulanțele și am ajuns aici. Am făcut o zi jumate pe drum. Am schimbat 4-5 ambulanțe de la București la Craiova”, a spus Cristiano Bergodi la sosirea la Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italianul încă nu a apucat să vorbească cu jucătorii. Le-a dat doar un mesaj pe grupul de WhatsApp.

"Nu am vorbit cu băieții, am trimis doar pe WhatsApp un mesaj că ne vom vedea când voi ieși din carantină. Mă voi uita la meciurile echipei în această perioadă”, a mai spus Bergodi.

Condiții de lux în carantină pentru Bergodi

Universitatea Craiova le asigură condiții de lux străinilor care se întorc la echipă. Noul antrenor, Cristiano Bergodi, va sta la un hotel de patru stele din centrul orașului.

Prețul unei nopți de cazare pentru camera în care va fi izolat antrenorul în următoarele 14 zile este de 85 de euro. Clubul din Bănie va achita astfel peste o mie de euro pentru cele două săptămâni de carantină ale lui Bergodi.

Reclamă

La același hotel din Craiova, se află deja în izolare și portarul Mirko Pigliacelli, în timp ce un alt jucător, Gustavo, a ajuns la finalul celor două săptămâni de izolare.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” 15:42 Kylian Mbappe a acceptat provocarea lui Usain Bolt de a se întrece într-o cursă de 100 de metri: „Probabil că nu am nicio şansă!” 15:42 Alex Băluţă, oferte din străinătate! A dezvăluit totul după ce a luat titlul cu FCSB! 15:33 Pe ce loc se află Simona Halep în clasamentul WTA. Cine este cea mai bine clasată româncă 14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League Vezi toate știrile
Citește și