Închide meniul

Adrian Mititelu, verdict în conflictul dintre FCSB și Armată. ”E recunoscută ca și continuatoare”

Antena Sport Publicat: 12 mai 2020, 18:31

Reclamă
Adrian Mititelu, verdict în conflictul dintre FCSB și Armată. ”E recunoscută ca și continuatoare”

Mediafax Foto / Remus Badea via hepta

Adrian Mititelu, verdict în conflictul dintre FCSB și Armată. ”E recunoscută ca și continuatoare”

Mititelu spune că Steaua și Dinamo trebuie să se bată la titlu, pentru că fotbalul din România să aibă un viitor decent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mititelu: ”Eu cred că FCSB e recunoscută ca și continuatoare”

”E ca și cum ar dispărea Milan sau Juventus. Ce mai faci? Steaua și Dinamo trebuie să fie puternice pentru ca fotbalul nostru să aibă viitor. 

N-am nimic cu Steaua din Liga a 4-a, ba chiar îi respect pentru că au luat-o de jos. Dar e nevoie de un singur club, să nu mai existe confuzia. Eu cred că tot FCSB e recunoscută ca și continuatoare”, a spus Mititelu, pentru GSP.

De asemenea, Mititelu îl sfătuiește pe Gigi Becali să se împace cu reprezentanții Armatei.

”Fără Steaua și Dinamo fotbalul nu mai are culoare. Trebuie să ai un ideal, să-i bați pe cei mai buni. Dacă nu le ai pe ele ce faci? Bucureștiul a fost mereu rivalul Craiovei. Să mai lase și Gigi Becali din nebunii și să ajungă la o împăcare. Renunț și eu dacă nu mai ajung la satisfacția de a bate Steaua și Dinamo. Îmi dispare cheful”, a mai declarat Mititelu, pentru sursa citată.

Reclamă

Eugen Trică, fericit după promovarea Craiovei în Liga a 2-a

Sezonul din Liga 3 s-a încheiat prematur din cauza pandemiei, iar FRF a decis formațiile promovate. Printre ele se află și Craiova, care prin vocea tehnicianului Trică are ca obiectiv accederea în Liga 1.

”Noi ne gândeam că o să continuăm acest campionat. Dacă a venit acest virus neaşteptat, n-am avut ce face. Vreau să-mi felicit jucătorii, pentru că ei au fost artizanii promovării. Un mic pas, să zic aşa, spre Liga 1, că acolo este ţinta noastră.

Eu îmi doream să continuăm, pentru că vedeam şi alţi jucători la lucru, să spun aşa. Adică mai aveam timp să-i urmăresc cu atenţie, mă refer la cei care au jucat mai puţin”, a spus Trică, pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și