Închide meniul

Adrian Mititelu, verdict în conflictul dintre FCSB și Armată. ”E recunoscută ca și continuatoare”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 mai 2020, 18:31

Adrian Mititelu, verdict în conflictul dintre FCSB și Armată. ”E recunoscută ca și continuatoare”

Mediafax Foto / Remus Badea via hepta

Adrian Mititelu, verdict în conflictul dintre FCSB și Armată. ”E recunoscută ca și continuatoare”

Mititelu spune că Steaua și Dinamo trebuie să se bată la titlu, pentru că fotbalul din România să aibă un viitor decent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mititelu: ”Eu cred că FCSB e recunoscută ca și continuatoare”

”E ca și cum ar dispărea Milan sau Juventus. Ce mai faci? Steaua și Dinamo trebuie să fie puternice pentru ca fotbalul nostru să aibă viitor. 

N-am nimic cu Steaua din Liga a 4-a, ba chiar îi respect pentru că au luat-o de jos. Dar e nevoie de un singur club, să nu mai existe confuzia. Eu cred că tot FCSB e recunoscută ca și continuatoare”, a spus Mititelu, pentru GSP.

De asemenea, Mititelu îl sfătuiește pe Gigi Becali să se împace cu reprezentanții Armatei.

”Fără Steaua și Dinamo fotbalul nu mai are culoare. Trebuie să ai un ideal, să-i bați pe cei mai buni. Dacă nu le ai pe ele ce faci? Bucureștiul a fost mereu rivalul Craiovei. Să mai lase și Gigi Becali din nebunii și să ajungă la o împăcare. Renunț și eu dacă nu mai ajung la satisfacția de a bate Steaua și Dinamo. Îmi dispare cheful”, a mai declarat Mititelu, pentru sursa citată.

Reclamă

Eugen Trică, fericit după promovarea Craiovei în Liga a 2-a

Sezonul din Liga 3 s-a încheiat prematur din cauza pandemiei, iar FRF a decis formațiile promovate. Printre ele se află și Craiova, care prin vocea tehnicianului Trică are ca obiectiv accederea în Liga 1.

”Noi ne gândeam că o să continuăm acest campionat. Dacă a venit acest virus neaşteptat, n-am avut ce face. Vreau să-mi felicit jucătorii, pentru că ei au fost artizanii promovării. Un mic pas, să zic aşa, spre Liga 1, că acolo este ţinta noastră.

Eu îmi doream să continuăm, pentru că vedeam şi alţi jucători la lucru, să spun aşa. Adică mai aveam timp să-i urmăresc cu atenţie, mă refer la cei care au jucat mai puţin”, a spus Trică, pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Mititelu intervine în războiul dintre FCSB și Armată
  • Patronul FC U Craiova știe cine este continuatoarea Stelei
  • Trică, fericit pentru promovarea Craiovei în Liga a 2-a

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” Vezi toate știrile
Citește și