Închide meniul

Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Gnohere și a dezvăluit clubul din Liga 1 care îl vrea: "A întrebat Mircea Rednic cât vreau pe el"

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 mai 2020, 14:48

Reclamă
Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Gnohere și a dezvăluit clubul din Liga 1 care îl vrea: "A întrebat Mircea Rednic cât vreau pe el"

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Harlem Gnohere

Becali i-a stabilit prețul jucătorului care a căzut în dizgrația sa și pe care l-a trimis în șomaj tehnic, iar francezul a reacționat cu un mesaj dur pe Instagram, atunci când l-a acuzat pe omul de afaceri că are Alzheimer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gnohere am o ofertă. Mi-a cerut Rednic că vrea să îl ia, am zis că vreau 500.000 pe el…Nu am ofertă, a întrebat Mircea Rednic cât vreau pe el. Şi eu am zis că 500 de mii”, a spus Gigi Becali Telekom Sport.

Gnohere are un salariu de 15 mii de euro pe lună la FCSB și acuză că nu a avut ocazia de a negocia atunci când Becali a decis să taie salariile cu 50%. De asemenea, atacantul francez mai are contract cu FCSB până în 2021. În iarnă, Harlem Gnohere a fost aproape să fie transferat la Al Ahly Cairo pentru 800.000 de euro, iar acum câțiva ani a avut ofertă de 4 milioane de dolari din zona arabă. ”Bizonul” are 6 goluri în actuala stagiune şi o pasă decisivă. A jucat însă doar 807 minute în Liga 1 şi alte 74 de minute în preliminariile UEFA Europa League. 

Harlem Gnohere a fost adus în România de Mircea Rednic

Harlem Gnohere a fost adus în România chiar de Mircea Rednic. ATacantul francez a semnat în 2015 cu Dinamo. 24 goluri în 58 de meciuri are Harlem Gnohere la Dinamo în toate competițiile, într-un sezon și jumătate (17/45 în Liga 1, 2/6 în Cupa Ligii, 5/7 în Cupa României).

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:25

LIVE TEXTDinamo – Botoşani 1-0! Selmani a dat lovitura cu un lob excelent, după greșeala lui Pap!

21:10

LIVE VIDEOAl Ahly – Zamalek 0-0. Supercupa CAF este în direct în AntenaPLAY

20:57

VideoAlex, fratele lui Edi Iordănescu, le-a pus gând rău celor de la FCSB în Cupa României: „Cred că avem o şansă”

20:38

Petrolul – Hermannstadt 4-1! „Lupii” lui Mehmet Topal au făcut spectacol! Mihnea Rădulescu, „dublă” de senzație

20:37

VideoNicolae Stanciu şi-a amintit ce greu i-a fost când a început fotbalul: „Nu aveam echipamente, mergeam cu haine normale!”

20:17

Iulian Teodosiu a câştigat Cupa României la sabie. În competiţia feminină s-a impus Sabina Martiş

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FotoDavid Popovici a refuzat un cadou de o valoare uriaşă, în România! „Îl scot la licitaţie” 4 FotoAdelina Chivu, dezvăluiri tulburătoare despre cea mai cumplită accidentare a lui Cristi Chivu: „Era într-o euforie că n-a murit” 5 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 6 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii
Citește și