Închide meniul

Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Gnohere și a dezvăluit clubul din Liga 1 care îl vrea: "A întrebat Mircea Rednic cât vreau pe el"

Valentin Pîrcălabu Publicat: 12 mai 2020, 14:48

Reclamă
Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Gnohere și a dezvăluit clubul din Liga 1 care îl vrea: "A întrebat Mircea Rednic cât vreau pe el"

Mediafax Foto / Marian Ilie via Hepta

Gigi Becali i-a stabilit prețul lui Harlem Gnohere

Becali i-a stabilit prețul jucătorului care a căzut în dizgrația sa și pe care l-a trimis în șomaj tehnic, iar francezul a reacționat cu un mesaj dur pe Instagram, atunci când l-a acuzat pe omul de afaceri că are Alzheimer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gnohere am o ofertă. Mi-a cerut Rednic că vrea să îl ia, am zis că vreau 500.000 pe el…Nu am ofertă, a întrebat Mircea Rednic cât vreau pe el. Şi eu am zis că 500 de mii”, a spus Gigi Becali Telekom Sport.

Gnohere are un salariu de 15 mii de euro pe lună la FCSB și acuză că nu a avut ocazia de a negocia atunci când Becali a decis să taie salariile cu 50%. De asemenea, atacantul francez mai are contract cu FCSB până în 2021. În iarnă, Harlem Gnohere a fost aproape să fie transferat la Al Ahly Cairo pentru 800.000 de euro, iar acum câțiva ani a avut ofertă de 4 milioane de dolari din zona arabă. ”Bizonul” are 6 goluri în actuala stagiune şi o pasă decisivă. A jucat însă doar 807 minute în Liga 1 şi alte 74 de minute în preliminariile UEFA Europa League. 

Harlem Gnohere a fost adus în România de Mircea Rednic

Harlem Gnohere a fost adus în România chiar de Mircea Rednic. ATacantul francez a semnat în 2015 cu Dinamo. 24 goluri în 58 de meciuri are Harlem Gnohere la Dinamo în toate competițiile, într-un sezon și jumătate (17/45 în Liga 1, 2/6 în Cupa Ligii, 5/7 în Cupa României).

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine e cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:46

România – Belgia la EURO 2024 | Denis Drăguș, pronostic uriaș înainte de meciul care îi poate duce pe tricolori în „optimi”

8:23

EXCLUSIVEdi Iordănescu, între familie și națională! Selecționerul întârzie să dea un răspuns Federației Române de fotbal

8:21

România – Belgia la EURO 2024 | Florin Răducioiu știe ce tactică trebuie să folosească Edi Iordănescu: „Se supără, dar..”

0:16

EXCLUSIVCe schimbări pregăteşte Edi Iordănescu, în primul 11, pentru România – Belgia. Două dileme înaintea confruntării de la EURO 2024

23:55 20 iun.

Spania – Italia 1-0! Ibericii au obţinut calificarea în optimile EURO 2024! Cum arată clasamentul în Grupa B

23:40 20 iun.

Pedri a egalat recordul lui Cristiano Ronaldo! Performanţă impresionantă reuşită de starul Barcelonei în Spania – Italia

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 6 Germania – Scoţia 5-1! Start spectaculos la EURO 2024. Naţionala lui Nagelsmann s-a distrat în primul meci. „Ploaie” de goluri!
Citește și