Închide meniul

Helmut Duckadam, despre testarea jucătorilor pentru coronavirus: ”La cât costă, jumătate din echipele din Liga 2 se retrag”

Antena Sport Publicat: 11 mai 2020, 19:33

Reclamă
Helmut Duckadam, despre testarea jucătorilor pentru coronavirus: ”La cât costă, jumătate din echipele din Liga 2 se retrag”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Helmut Duckadam, despre testarea jucătorilor pentru coronavirus: ”La cât costă, jumătate din echipele din Liga 2 se retrag”

Duckadam a spus că în Bundesliga aceste teste costă 200.000 de euro, însă sunt bani suficienți, contrar cu ce se întâmplă în România. Și dacă ar exista o reduce, acesta crede că mai multe cluburi nu își vor permite.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duckadam: ”La Liga 2 n-au nicio șansă să facă aceste teste”

"Am înţeles că în Germania pot fi 200 de mii de euro testele pentru  o echipă, mai ales că protocolul prevede să fie examinaţi cu două zile înainte de fiecare meci. 

La noi, dacă ar fi 100-120 de mii, tot ar fi enorm.La Liga 2 n-au nicio şansă să facă aceste teste, iar jumătate din liga 2 se retrag! O să ajungă echipe la baraj fără să-şi dorească”, a spus Duckadam, pentru Digi Sport.

De asemenea, Duckadam a vorbit și despre antrenamentele ”secrete” despre care a spus Gigi Becali.

"La început a fost o poză când stăteau în cerc. Păi crede cineva că şi cei de la Bayern stau în vestiar la 2 metri unul de altul? Păi dacă e aşa, atunci când ies pe teren şi stă fiecare la 3-4 metri distanţă, pâna ies toţi se termină prima repriză”, a mai declarat Duckadam pentru sursa citată.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” 6
mai
23:58
Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea”
6
mai
23:41
Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună”
6
mai
23:31
Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională
6
mai
23:26
„Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0!
Vezi toate știrile
Citește și