Închide meniul

Florin Talpan a dezvăluit ce nume ar trebui să poarte noua arenă din Ghencea. ”Moral da, cred că este și stadionul construit de mine”

Dan Roșu Publicat: 11 mai 2020, 7:52

Reclamă
Florin Talpan a dezvăluit ce nume ar trebui să poarte noua arenă din Ghencea. ”Moral da, cred că este și stadionul construit de mine”

Florin Talpan, atac devastator la şefii CSA Steaua

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

“Ahh… că am declarat și că m-am amuzat de informația apărută în presă cum că s-ar fi propus ca stadionul să se numească Talpan și că această propunere (a adevăraților suporteri steliști) m-a flatat? Păi da, m-a flatat! Pe cine nu ar fi flatat? Dar puteți citi și observa că în mod clar am opinat că numele stadionului să fie de Steaua București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Talpan: Moral da, cred că este și stadionul construit de mine

Este de asemenea adevărat și faptul că am contribuit la construcția acestui stadion, deoarece încă din anul 2014 am venit cu propuneri de reactivare a echipei de fotbal și de construcție a unui nou stadion. Mai mult decât atât, acest stadion nu însemnă nimic fără marca Steaua București, fără numele de Steaua București, fără palmaresul echipei de fotbal Steaua București pe care le-am câștigat în instanță, contribuind la construcția lui, prin fiecare dosar câștigat.

Nu neg faptul că mulți suporteri mi-au spus că pentru ei stadionul este al lui Talpan. Moral da, cred că este și stadionul construit de mine, pentru toate realizările mărețe obținute: marca Steaua București, numele Steaua București, palmaresul echipei de fotbal Steaua București“, a spus Talpan, pentru realitateasportiva.net. 

Stadionul din Ghencea va fi gata în această toamnă și va avea o capacitate de aproximativ 31.000 de locuri. Costurile totale ale construcției vor ajunge la 95 de milioane de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și