Închide meniul

Florin Talpan a dezvăluit ce nume ar trebui să poarte noua arenă din Ghencea. ”Moral da, cred că este și stadionul construit de mine”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 mai 2020, 7:52

Florin Talpan a dezvăluit ce nume ar trebui să poarte noua arenă din Ghencea. ”Moral da, cred că este și stadionul construit de mine”

Florin Talpan, atac devastator la şefii CSA Steaua

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

“Ahh… că am declarat și că m-am amuzat de informația apărută în presă cum că s-ar fi propus ca stadionul să se numească Talpan și că această propunere (a adevăraților suporteri steliști) m-a flatat? Păi da, m-a flatat! Pe cine nu ar fi flatat? Dar puteți citi și observa că în mod clar am opinat că numele stadionului să fie de Steaua București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Talpan: Moral da, cred că este și stadionul construit de mine

Este de asemenea adevărat și faptul că am contribuit la construcția acestui stadion, deoarece încă din anul 2014 am venit cu propuneri de reactivare a echipei de fotbal și de construcție a unui nou stadion. Mai mult decât atât, acest stadion nu însemnă nimic fără marca Steaua București, fără numele de Steaua București, fără palmaresul echipei de fotbal Steaua București pe care le-am câștigat în instanță, contribuind la construcția lui, prin fiecare dosar câștigat.

Nu neg faptul că mulți suporteri mi-au spus că pentru ei stadionul este al lui Talpan. Moral da, cred că este și stadionul construit de mine, pentru toate realizările mărețe obținute: marca Steaua București, numele Steaua București, palmaresul echipei de fotbal Steaua București“, a spus Talpan, pentru realitateasportiva.net. 

Stadionul din Ghencea va fi gata în această toamnă și va avea o capacitate de aproximativ 31.000 de locuri. Costurile totale ale construcției vor ajunge la 95 de milioane de euro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și