Închide meniul

FCSB va avea din nou fanii alături. Mustață reunește Peluza Nord. "Am semnat pact de neagresiune cu prietenii din Peluza Sud"

Antena Sport Publicat: 9 mai 2020, 14:46

Reclamă
FCSB va avea din nou fanii alături. Mustață reunește Peluza Nord. "Am semnat pact de neagresiune cu prietenii din Peluza Sud"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre

Fanii din Peluza Nord revin lângă FCSB

Gheorghe Mustață a anunțat că este pe punctul de a reuni toate facțiunile care au format, de-a lungul vremii, "Peluza Nord". Aceștia vor susține echipa din Liga 1 și nu CSA Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, vești excelente de la Gheorghe Mustață

Mustață a purtat în ultimele zile discuții cu membrii mai multor grupări. Fanii care stăteau în peluza nord făceau parte din Titan Boys, Nucleo, Skins Berceni, Ultras Colentina, Insurgenții, Armata 47 și Gruppo Voluntari Est.

În scurt timp reunesc Peluza Nord. Discut în această perioadă cu prietenii de la Nucleo și apoi mai rămâne să readuc Titan Boys. Atunci, când suntem toți, punem iar steagul în peluză", a anunţat Mustaţă, la Radio Sport 1.

Conflictele între fanii din "Peluza Nord" și cei din "Peluza Sud" sunt istorie.

"Vom face un banner pentru prietenul nostru, regretatul Rica, va fi cu noi la fiecare meci. Insurgenții vin și ei cu steag. Zilele acestea va fi redeschis magazinul online, unde membrii Asociației vor avea reducere 20% la produse. Vom avea și site și televiziunea online a Asociației.

Reclamă

Am semnat un pact de neagresiune cu prietenii din Peluza Sud. Nu ne vom ataca în vreun fel. Nu uităm că împreuna am facut istorie. Atmosferă cum nu s-a mai văzut în altă parte” a mai dezvăluit Gheorghe Mustaţă.

Gigi Becali își dorește ca, după construcția noului Stadion Steaua, FCSB să joace în Ghencea. Arena care a costat 100 de milioane de euro este gata în proporție de peste 80%.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:03 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 2-1. Otele și Bîrligea, spectacol la debutul lui Dan Petrescu. Krasniqi a dat lovitura pentru Giuleșteni 21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și