Închide meniul

Păreri împărțite în privința lui Cristiano Bergodi. Ce spun fanii Universității Craiova despre sosirea italianului

Antena Sport Publicat: 8 mai 2020, 12:45

Reclamă
Păreri împărțite în privința lui Cristiano Bergodi. Ce spun fanii Universității Craiova despre sosirea italianului

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Suporterii Craiovei au comentat numirea lui Bergodi

Sosirea italianului nu îi încântă pe toți. Cu toate că antrenează de ani buni în România și a trecut pe la echipe precum CFR Cluj, Rapid sau Steaua, Bergodi nu a cucerit decât o Supercupă a României, în urmă cu 13 ani. Ultima sa experiență a fost pe banca lui FC Voluntari, lanterna roșie a Ligii 1.  

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Antrenorul demis de la ultima clasată vine să se bată pentru titlu…ce paradox", a fost unul dintre comentariile fanilor de pe Facebook. 

"Stilul italian s-a potrivit cel mai bine Craiovei, oricare ar fi fost echipa. Napoli a avut succes, Mangia la fel, sperăm să avem din nou măcar aceleași performanțe și cu Bergodi", este de părere un alt suporter al Științei. 

"Bine că am scăpat de Papură"

Alți suporteri s-au bucurat mai mult de vestea înlocuirii lui Corneliu Papură. 

Bine că am scăpat de Papură. Părea că vrea să-i atingă longevitatea lui Alex Ferguson. Mai nasol e că fostul jucător al lui Lazio s-a obișnuit să antreneze în ultimul timp echipe de se bat la retrogradare sau din ligi secunde, deci nu prea are pretenții la câștigat trofee.
Bă, vere, când vă aud pe unii că nu o să facă nimic la Universitatea Craiova, mă uluiți. Cu Papură nu v-a convenit, pe Contra nu l-ați vrut, unii nici pe Iordănescu, dar pe cine vreți voi să aducă Universitatea Craiova, pe Pep Guardiola??? Pe bune, acum. Mult succes, Bergodi, la Știința!
Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:30 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – FCSB 1-0. Raul Silva a deschis rapid scorul! Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” 21:17 Jaqueline Cristian, victorie în prima rundă a calificărilor al turneului de la Roma! A învins-o pe Hailey Baptiste în 3 seturi 20:45 Toate scenariile prin care Dinamo se salvează de la retrogradare. „Câinii” au nevoie de un miracol în ultima etapă 20:41 Mircea Rednic e în culmea fericirii după ce a câştigat play-out-ul şi avertizează Dinamo: „Ajutaţi-vă voi, nu m-aţi susţinut” 20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape Vezi toate știrile
Citește și