Închide meniul

Dezvăluiri incredibile de la Dinamo. Dănciulescu, acuzat că se îmbracă prea frumos

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 mai 2020, 7:45

Dezvăluiri incredibile de la Dinamo. Dănciulescu, acuzat că se îmbracă prea frumos

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Ionel Dănciulescu, dezvăluiri incendiare

Ultima dată când Dinamo s-a calificat în playoff a fost în sezonul 2016-2017. Atunci, Negoiță a dat și prime de obiectiv. Printre beneficiari a fost și Ionel Dănciulescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vorbeam de banii pe care i-am pierdut și de cum văd eu lucrurile în relația cu Dinamo. Intrasem în play-off, iar Adi Mutu m-a întrebat de ce eu n-am prime de joc. A vorbit el să mi se facă prime de joc pe perioada play-off-ului. 

Se adunaseră vreo 9.400 de euro la final de an. După ce am câștigat Cupa Ligii și am terminat pe locul 3, oamenii nu știau cum să-mi spună că sunt prea mulți bani de plătit. Toto eu m-am dus la domnul Negoiță și i-am zis să îmi dea cât consideră. Când s-a tras linie, mi-a dat 4.000.  Așa e Dănciulescu în relația cu Dinamo, așa va fi mereu cu acest club!”, a spus Dănciulescu pentru gsp.ro.

Un antrenor i-a reproșat că se îmbracă prea frumos

Fără a da nume, Ionel Dănciulescu a spus că a existat un antrneor care i-a reproșat că se îmbracă prea elegent. 

"Erau anumiți antrenori care spuneau: «De ce se îmbracă Danciu așa? De ce are mașina respectivă?» Niște lucruri de doi lei! Care e problema dacă mie îmi place să mă îmbrac mai frumos?”, a spus Dănciulescu

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și