Închide meniul

Gigi Becali l-a scos la vânzare pe Florinel Coman. Cât cere patronul FCSB pe ”perla” sa

Antena Sport Publicat: 8 mai 2020, 5:28

Reclamă
Gigi Becali l-a scos la vânzare pe Florinel Coman. Cât cere patronul FCSB pe ”perla” sa

Florinel Coman, gata să fie din nou "Mbappe de România"

Florinel Coman, în timpul unui meci / Mediafax Foto / Dragos Pascaneanu via Hepta

De la zeci de milioane de euro, Becali a scăzut prețul lui Coman până la 10 milioane de euro, în contextul crizei de coronavirus. Becali mai vrea și un procent de 20% dintr-un viitor transfer. Acesta este mesajul pe care Becali l-a transmis mai multor agenți pentru a-i găsi echipă, scrie gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali le-a mai transmis acestora că nu contează țara de unde vine oferta, dacă aceasta va fi pe placul său.

Florinel Coman, aproape de Orlando City

Orlando City a fost echipa care putea să îl transfere pe Florinel Coman în această perioadă. Americanii s-au înțeles cu jucătorul la salariu, însă nu au putut satisface pretențiile financiare ale lui Gigi Becali. Dacă pleca la Orlando, Coman urma să câștige un milion de dolari pe an.

Americanii ofereau doar 7 milioane de dolari pe Coman. De ”Mbappe de România” s-au interesat și cei de la AS Roma. Italienii așteaptă să treacă pandemia pentru a da asaltul final. Coman a fost dorit și în Portugalia, de fosta echipă a lui Cristiano Ronaldo, Sporting Lisabona. Lusitanii chiar au făcut o ofertă concretă, a dezvăluit Ioan Becali.

Coman a avut ofertă de 9 milioane de euro de la Sporting Lisabona, Gigi a cerut 10 milioane. Asta mult mai înainte de cea venită de la americani. Mai sunt echipe care-l vor. Sunt echipe care ar da 7-8-9 milioane de euro.

Reclamă

Gigi vrea 10-11 milioane de euro și 20% minimum. Asta, acum, pe pandemie. Daca mai câștigă FCSB și mai dă 2-3 goluri, se duce la 15. Dacă merge în Europa, 20”, a spus Ioan Becali, la Digi Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami 8:55 Marius Şumudică a anunţat ce l-ar face să renunţe la Rapid fără cel mai mic regret: „Aș face 5 paşi în spate” 1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții Vezi toate știrile
Citește și