Închide meniul

Gigi Becali l-a scos la vânzare pe Florinel Coman. Cât cere patronul FCSB pe ”perla” sa

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 mai 2020, 5:28

Gigi Becali l-a scos la vânzare pe Florinel Coman. Cât cere patronul FCSB pe ”perla” sa

Florinel Coman, gata să fie din nou "Mbappe de România"

Florinel Coman, în timpul unui meci / Mediafax Foto / Dragos Pascaneanu via Hepta

De la zeci de milioane de euro, Becali a scăzut prețul lui Coman până la 10 milioane de euro, în contextul crizei de coronavirus. Becali mai vrea și un procent de 20% dintr-un viitor transfer. Acesta este mesajul pe care Becali l-a transmis mai multor agenți pentru a-i găsi echipă, scrie gsp.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Becali le-a mai transmis acestora că nu contează țara de unde vine oferta, dacă aceasta va fi pe placul său.

Florinel Coman, aproape de Orlando City

Orlando City a fost echipa care putea să îl transfere pe Florinel Coman în această perioadă. Americanii s-au înțeles cu jucătorul la salariu, însă nu au putut satisface pretențiile financiare ale lui Gigi Becali. Dacă pleca la Orlando, Coman urma să câștige un milion de dolari pe an.

Americanii ofereau doar 7 milioane de dolari pe Coman. De ”Mbappe de România” s-au interesat și cei de la AS Roma. Italienii așteaptă să treacă pandemia pentru a da asaltul final. Coman a fost dorit și în Portugalia, de fosta echipă a lui Cristiano Ronaldo, Sporting Lisabona. Lusitanii chiar au făcut o ofertă concretă, a dezvăluit Ioan Becali.

Coman a avut ofertă de 9 milioane de euro de la Sporting Lisabona, Gigi a cerut 10 milioane. Asta mult mai înainte de cea venită de la americani. Mai sunt echipe care-l vor. Sunt echipe care ar da 7-8-9 milioane de euro.

Reclamă

Gigi vrea 10-11 milioane de euro și 20% minimum. Asta, acum, pe pandemie. Daca mai câștigă FCSB și mai dă 2-3 goluri, se duce la 15. Dacă merge în Europa, 20”, a spus Ioan Becali, la Digi Sport.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și