Închide meniul

O nouă plecare de la CFR Cluj din cauza lui Dan Petrescu? ”Dacă nu mai ajunge, înseamnă că nu mai e”

Antena Sport Publicat: 7 mai 2020, 19:05

Reclamă
O nouă plecare de la CFR Cluj din cauza lui Dan Petrescu? ”Dacă nu mai ajunge, înseamnă că nu mai e”

SportPictures / Flaviu Buboi/Sport Pictures via hepta

O nouă plecare de la CFR Cluj din cauza lui Dan Petrescu? ”Dacă nu mai ajunge, înseamnă că nu mai e”

Copilu era cel care lua toate deciziile la echipa din Gruia. Acesta demisionase în 2018, dar a revenit la echipă și chiar l-a readus pe Dan Petrescu din China. Tehnicianul român acum i-ar prelua atribuțiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Minteuan: ”Dacă nu mai ajunge la echipa, în seamnă că nu mai e”

”Dacă nu mai ajunge deloc la echipă, înseamnă că nu mai e la CFR. Doar Dan Petrescu negociază, decide, tot face el! Chiar el ar fi zis că ar fi preluat atribuțiunile pe care le avea Marian. 

Dacă singurii oameni din club cu care eu am avut o discuție la telefon, atunci, înainte de apariția în public a acestui caz, au fost Petrescu și Ivașcu, dumneavoastră ce ați înțelege? Probabil și aici e o situație ciudată, nu mă bag fiindcă nu știu exact”, a spus Minteuan pentru Gazeta Sporturilor.

Minteuan, mesaj pentru Petrescu: ”Sunt șocat și stupefiat”

Alin Minteuan, care a petrecut 11 ani la Cluj atât ca jucător, cât și ca antrenor, a avut un mesaj dur pentru actualul tehnician al campioanei României.

”L-am sunat, nimic! I-am transmis un mesaj prin cineva, niciun semn, nimic! Petrescu nu mai vrea să discute cu mine! Am crezut că putem avea o discuție ca niște adevărați profesioniști, dacă tot ne credem profesioniști, dar m-am înșelat.

Reclamă
Reclamă

Mi s-a părut total deplasat să ajungă să-mi pună vorbe în gură, chiar m-a deranjat chestia asta!. Eu eram pe speaker atunci când am vorbit cu el. Eram în mașină, cu mine era și soția mea. Lui Petrescu îi reproșez lipsa de bărbăție. Asta m-a deranjat cel mai tare!

Nu se face așa ceva nici cu cel mai mare dușman, darmite cu unul cu care ai făcut echipă. Nu mai vrei pe cineva, cheamă-l frumos, spune-i direct, "Vezi că nu-mi mai place fața ta", urmează o strângere de mână și ne despărțim ca niște gentlemeni. Dar se pare că sunt tot mai puțini gentlemeni”, a declarat Minteuan pentru sursa citată.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:34 29 sept.

Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu

0:21 29 sept.

„Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza

0:01 29 sept.

„Am pierdut două puncte!” Dorinel Munteanu, discurs ferm după Rapid – Oţelul 0-0! Mesaj dur pentru contestatari

23:25

Rapid – Oțelul 0-0! Marius Şumudică rămâne fără victorie în Giuleşti! Dorinel Munteanu, neînvins în Liga 1

23:18

Accidentare teribilă în Rapid – Oţelul! Jucătorul a început să plângă pe teren şi a fost scos pe targă

22:59

Dan Petrescu, mesaj direct despre FCSB după CFR Cluj – UTA 1-3! Ce a spus despre marea rivală

1 VIDEOAdina Diaconu și Andreea Dragoman, învinse dramatic la China Smash 2024. Competiția continuă în AntenaPLAY 2 VIDEOBenfica a dat recital cu Gil Vicente, live în AntenaPLAY. Spectacol total pe Da Luz 3 CFR Cluj – UTA 1-3! Fanii i-au cerut demisia lui Dan Petrescu! Omondi, Costache şi Kadiri i-au adus punctele lui Rednic 4 Prima izbucnire nervoasă a lui Zeljko Kopic în România: „De ce mă tot întrebați?”. Antrenorul lui Dinamo a cedat 5 „Vrei război? Acum e război!” Pep Guardiola, reacție de necrezut după ce a auzit declarațiile rivalilor din Premier League 6 „Ce inconştienţi!” Gest scandalos al fanilor dinamovişti în finalul meciului cu Botoşani. Echipa lui Kopic, aproape de dezastru
Citește și