Închide meniul

O nouă plecare de la CFR Cluj din cauza lui Dan Petrescu? ”Dacă nu mai ajunge, înseamnă că nu mai e”

Antena Sport Publicat: 7 mai 2020, 19:05

Reclamă
O nouă plecare de la CFR Cluj din cauza lui Dan Petrescu? ”Dacă nu mai ajunge, înseamnă că nu mai e”

SportPictures / Flaviu Buboi/Sport Pictures via hepta

O nouă plecare de la CFR Cluj din cauza lui Dan Petrescu? ”Dacă nu mai ajunge, înseamnă că nu mai e”

Copilu era cel care lua toate deciziile la echipa din Gruia. Acesta demisionase în 2018, dar a revenit la echipă și chiar l-a readus pe Dan Petrescu din China. Tehnicianul român acum i-ar prelua atribuțiile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Minteuan: ”Dacă nu mai ajunge la echipa, în seamnă că nu mai e”

”Dacă nu mai ajunge deloc la echipă, înseamnă că nu mai e la CFR. Doar Dan Petrescu negociază, decide, tot face el! Chiar el ar fi zis că ar fi preluat atribuțiunile pe care le avea Marian. 

Dacă singurii oameni din club cu care eu am avut o discuție la telefon, atunci, înainte de apariția în public a acestui caz, au fost Petrescu și Ivașcu, dumneavoastră ce ați înțelege? Probabil și aici e o situație ciudată, nu mă bag fiindcă nu știu exact”, a spus Minteuan pentru Gazeta Sporturilor.

Minteuan, mesaj pentru Petrescu: ”Sunt șocat și stupefiat”

Alin Minteuan, care a petrecut 11 ani la Cluj atât ca jucător, cât și ca antrenor, a avut un mesaj dur pentru actualul tehnician al campioanei României.

”L-am sunat, nimic! I-am transmis un mesaj prin cineva, niciun semn, nimic! Petrescu nu mai vrea să discute cu mine! Am crezut că putem avea o discuție ca niște adevărați profesioniști, dacă tot ne credem profesioniști, dar m-am înșelat.

Reclamă
Reclamă

Mi s-a părut total deplasat să ajungă să-mi pună vorbe în gură, chiar m-a deranjat chestia asta!. Eu eram pe speaker atunci când am vorbit cu el. Eram în mașină, cu mine era și soția mea. Lui Petrescu îi reproșez lipsa de bărbăție. Asta m-a deranjat cel mai tare!

Nu se face așa ceva nici cu cel mai mare dușman, darmite cu unul cu care ai făcut echipă. Nu mai vrei pe cineva, cheamă-l frumos, spune-i direct, "Vezi că nu-mi mai place fața ta", urmează o strângere de mână și ne despărțim ca niște gentlemeni. Dar se pare că sunt tot mai puțini gentlemeni”, a declarat Minteuan pentru sursa citată.

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:04

Victor Osimhen nu s-a ferit de cuvinte după Galatasaray – PAOK 3-1! Ce mesaj a avut vedeta, pentru echipa lui Răzvan Lucescu

9:00

VIDEOEduard Ionescu, înfrângere dramatică la China Smash 2024. A condus cu 2-0 la seturi şi a ratat 3 mingi de meci în decisiv

8:37

Mihai Stoica și-a făcut „temele” înainte de FCSB – RFS! Ce calități au letonii: „Nu o dau în Dan Petrescu, dar..”

8:09

Helmut Duckadam, mesaj direct înainte de FCSB – RFS! Verdict despre adversara campioanei: „Nu are rost să ne temem”

8:04

Prima reacţie a lui Răzvan Lucescu, după Galatasaray – PAOK 3-1: „Am luat două goluri din cauza naivităţii”

23:55 25 sept.

Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii

1 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 2 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 3 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 4 FotoImagini de senzaţie cu milionarul român care are avion privat, dar merge cu transportul în comun! Cum a fost surprins la metrou 5 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia 6 Ce a spus Răzvan Lucescu despre PAOK, înainte de meciul cu Galatasaray din Europa League
Citește și