Închide meniul

Cosmin Contra a refuzat oferta Craiovei: "Nu mă gândesc la o revenire în România"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 mai 2020, 16:05

Cosmin Contra a refuzat oferta Craiovei: "Nu mă gândesc la o revenire în România"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cosmin Contra nu se gândește să se întoarcă în Liga 1

"Au fost discuții cu echipe, sunt în continuare discuții, dar să trecem cu bine de această pandemie și ne vom revedea cât de curând, cu mine pe banca unei echipe. În România este exclus să mă întorc", a spus Cosmin Contra la Digi Sport

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În Liga 1, Contra le-a mai antrenat pe Poli Timișoara, Petrolul și Dinamo și a cucerit o Cupă a României cu echipa din Ploiești, în sezonul 2012-2013. 

Sorin Cârțu: "Nu cred că el va fi antrenorul"

Sorin Cârțu a admis că fostul selecționer al României s-a aflat în vizorul Universității Craiova. 

"Din ce-am vorbit acum 3-4 zile, când s-a aflat de demisia lui Papură, și el era pe listă. Știu că nu este foarte tentat să revină în România. Eu nu prea cred că va fi el antrenorul. Și el își dorește altceva", a declarat Cârțu la Digi Sport. 

Acesta consideră că și șansele ca Edi Iordănescu să ajungă pe banca echipei sunt reduse. 

Reclamă

"Nu poți să-l abordezi pe Edi, când mai sunt opt etape. N-are cum să plece acum. Edi a fost într-o discuție cu domnul Rotaru acum 4-5 luni", a mai spus Cârțu pentru sursa citată.

În aceste condiții, șansele ca Gică Craioveanu să devină noul antrenor al Craiovei cresc și mai mult. Conducerea a anunțat că va lua până duminică o decizie.   

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României 22:23 Ce adversare poate întâlni FCSB în preliminariile UEFA Champions League! Cum arată traseul campioanei din Liga 1 Vezi toate știrile
Citește și