Închide meniul

CSA Steaua nu scapă de barajul pentru promovarea în Liga a 3-a! Anunțul făcut de clubul din Ghencea

Antena Sport Publicat: 7 mai 2020, 13:03

Reclamă
CSA Steaua nu scapă de barajul pentru promovarea în Liga a 3-a! Anunțul făcut de clubul din Ghencea

Facebook Steaua TV Official

Jucătorii de la CSA Steaua vor trebui să treacă din nou prin emoțiile barajului de promovare

Cu toate că unul dintre scenarii era ca roș-albaștrii să aibă posibilitatea de a se înscrie direct în Liga a 3-a, până la urmă s-a decis ca meciurile rămase din acest sezon să se dispute pe teren. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Barajul de promovare în Liga a 3-a va avea loc începând cu 4-5 august! În urma videoconferinței care a avut loc astăzi între conducerea FRF și președinții AJF-urilor/AMFB s-au luat următoarele decizii:

  • Echipele vor începe pregătirile în mod organizat de la 1 iunie;
  • Recomandarea FRF este ca sezonul regulat, dar și play-off-ul să se încheie până la 31 iulie;
  • Meciurile de baraj vor fi disputate între trei asociații județene și nu între două, cum era stabilit inițial, începând cu data de 4 august;
  • Definitivarea datelor de disputare a meciurilor rămase din retur vor fi publicate până la finalul lunii mai. 

CSA Steaua, încă o încercare de a promova

În momentul instituirii stării de urgență, CSA Steaua era pe primul loc pe București, cu 18 victorii din tot atâtea meciuri.

În ultimele două sezoane, roș-albaștrii și-au ratat obiectivul, după ce au fost învinși de Rapid, respectiv Carmen București în barajul de promovare.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi 22:57 Jucătorul dorit de Gigi Becali semnează în Qatar! Transferul de milioane, ratat de patronul de la FCSB 22:36 Luis Enrique, atac la adresa rivalilor de la Borussia Dortmund. Antrenorul lui Kylian Mbappe nu s-a ferit de cuvinte 22:30 Universitatea Craiova – FCSB 2-0. „Roş-albaştrii”, la prima înfrângere din play-off. Echipa lui Mihai Rotaru o egalează pe CFR 22:10 „O echipă îngenuncheată, nu poate să alerge” Florin Prunea i-a făcut praf pe jucătorii formaţiei care e aproape de Liga a 2-a! 22:03 VIDEO„Made in Romania”, varianta Parma! Imagini de senzaţie cu Dennis Man şi Valentin Mihăilă 21:38 „Nu mai pot să stau în poartă!” Ionuț Gurău și-a făcut praf colegii după UTA – FCU Craiova 3-1! Război în vestiarul oltenilor 21:25 Eugen Trică, după ce FCU Craiova a pierdut cu UTA şi e pe ultimul loc în Liga 1: „Un vis urât, îmi cer scuze” Vezi toate știrile
Citește și