Închide meniul

Răspuns pentru Cornel Dinu, la 34 de ani de la performanța uluitoare a Stelei. ”Unii s-au ofticat că am câștigat Cupa Campionilor”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 mai 2020, 6:22

Răspuns pentru Cornel Dinu, la 34 de ani de la performanța uluitoare a Stelei. ”Unii s-au ofticat că am câștigat Cupa Campionilor”

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Ștefan Iovan i-a răspuns lui Cornel Dinu

Steaua a câștigat Cupa Campionilor Europeni pe 7 mai 1986, iar Iovan dă asigurări că acest lucru s-a întâmplat doar pe teren. Până atunci, ”Știința” atingea semifinala de Cupa UEFA, iar Dinamo, penultimul act din CCE. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ștefan Iovan, răspuns pentru Cornel Dinu: Știu că unii s-au ofticat că am luat Cupa Campionilor

”Nu are rost să intru în nicio polemică cu Cornel Dinu, deși știu că unii s-au ofticat că noi am câștigat Cupa Campionilor Europeni. Însă, vă asigur că noi, cei de la Steaua, am câștigat doar pe teren Cupa Campionilor Europeni, iar conducerea Stelei nu a umblat la nicio brigadă de arbitri. Cât eu am fost jucător nu am câștigat niciun meci internațional cu arbitrii.

Seara de 7 mai 1986 va rămâne pentru totdeauna în inima noastră și suntem mândri că noi, cei de la Steaua București, am reușit să câștigăm Cupa Campionilor Europeni. Îmi este greu de crezut că în următorii 100 de ani vreo echipă din România va mai ajunge să pună mâna pe un astfel de trofeu. Îmi pare foarte rău că printre noi nu se mai află Lucian Bălan și Ilie Bărbulescu”, a spus Iovan, pentru Prosport

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” 15:39 CFR Cluj – Sepsi LIVE TEXT (21:00). Luptă infernală pentru locul 2. Echipele probabile 15:24 Video„Să ne dea stadionul pentru Liga Campionilor!” Gigi Becali cere desfiinţarea lui CSA Steaua, după titlul câştigat de FCSB 15:00 România – Italia LIVE VIDEO (20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:45 Lovitura de 100 de milioane de euro pregătită de Ferrari pentru a opri supremaţia Red Bull, după ce a bătut palma cu Hamilton 13:42 „Prima dată în viaţa mea!” Ce mesaj a primit Gigi Becali de la Dan Şucu, la miezul nopţii, după ce FCSB a devenit campioană 13:23 „Plec la Liverpool. Merg în locul lui Klopp!” Gigi Becali a făcut show după ce FCSB a cucerit titlul din Liga 1 13:11 FotoCum a fost surprinsă fiica lui Gică Popescu, după ce FCSB a învins-o pe Farul şi a câştigat titlul în Liga 1 13:06 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia 12:15 VIDEOLionel Messi, un nou meci fabulos în MLS! Argentinianul a făcut spectacol în faţa a 65.000 de oameni Vezi toate știrile
Citește și