Închide meniul

Verificat în permanență, în carantină: "Poliția mă controlează, că au mai fugit unii. Mâncarea mi se aduce la ușă"

Antena Sport Publicat: 6 mai 2020, 13:46

Reclamă
Verificat în permanență, în carantină: "Poliția mă controlează, că au mai fugit unii. Mâncarea mi se aduce la ușă"

SportPictures / Ionut Tabultoc via Hepta

Vasile Miriuță s-a întors de curând din Ungaria

Miriuță s-a întors din Ungaria și așteaptă să vadă dacă de pe data de 15 mai va putea începe antrenamentele cu echipa sa de club. Până atunci, trebuie să respecte regulile impuse de autorități. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sunt la autoizolare. Am venit din Ungaria și venind dintr-o zonă galbenă, nu dintr-o zonă roșie, am intrat la autoizolare. Sunt controlat în fiecare zi. Vin de la Poliție, mă sună înainte, ies la geam sau pe balcon. Vin să te controleze, dacă ești acasă, că au mai fugit unii (n.r. râde). Nu am ce face. Decât să merg pe undeva, să mai iau vreo amendă, mai bine stau aici singur. Chiar dacă nu e ușor, astea sunt regulile", a declarat Vasile Miriuță pentru ProSport

Hermannstadt se pregătește de reluarea sezonului

Oficialii de la Hermannstadt și-au chemat în țară și jucătorii aflați în străinătate. Și aceștia vor trebui să stea două săptămâni în carantină, înainte de a relua antrenamentele. 

"Am venit pentru că m-am gândit că s-ar putea relua pregătirea, după data de 15. Puteam să vin pe 15 și să stau două săptămâni în izolare. Dacă nu se ridica starea de urgență, stăteam puțin de vorbă cu șefii mei și plecam înapoi la Budapesta", a mai spus Miriuță pentru sursa citată. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 22:07 LIVE TEXTBayern Munchen – Real Madrid 0-0. Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 21:55 LIVE VIDEOCoventry – Ipswich, acum în AntenaPLAY. Oaspeţii pot urca pe loc pentru promovare directă în Premier League 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună Vezi toate știrile
Citește și