Închide meniul

EXCLUSIV | Oltenii s-au testat pentru coronavirus. Mihai Rotaru renunță la cantonamentul în străinătate!

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 mai 2020, 10:27

Reclamă
EXCLUSIV | Oltenii s-au testat pentru coronavirus. Mihai Rotaru renunță la cantonamentul în străinătate!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Jucătorii Craiovei au făcut testul pentru coronavirus

Patronul grupării din Bănie așteaptă rezultatul testelor. Veștile primite de la autorități l-au făcut să se oprească din a căuta o bază de antrenament în străinătate. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorii Universității Craiova, testați pentru Covid-19

Alb-albaștrii se antrenează încă de luna trecută în efectiv redus. Pentru a fi sigur că fotbaliștii nu s-au infectat, conducătorii clubului au făcut verificările necesare.

"Am cumpărat ce a fost nevoie și am făcut testarea. Acum așteptăm rezultatul testelor. Dar am făcut totul în nume propriu, nu a existat altcineva care să ne ajute, de exemplu Liga. Cred că în două zile primim rezultatul", a declarat Mihai Rotaru în eclusivitate pentru AntenaSport.

Finanțatorul echipei de pe Oblemenco își dorea să mute antrenamentele în Cehia sau Austria. Nu mai este cazul de așa ceva.

"Nu s-a putut. Am spus că, dacă nu reușim până luni, nu mai are niciun sens. După 15 mai nu se mai prelungește starea de urgență. Nu are rost să plecăm într-un loc unde nu se știe 100% ce se va întâmpla. A căzut această variantă. Am muncit la ea o săptămână, dar din păcate nu s-a putut. Ar fi fost un lucru bun să ne antrenăm împreună", a dezvăluit Rotaru.

Reclamă
Reclamă 4

Jucătorii Universității se pregătesc în grupuri de câte trei. Poartă măști personalizate și așteaptă reluarea campionatului. Oltenii sunt pe locul 3 în Liga 1, la patru puncte de liderul CFR Cluj.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Roland Garros 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
8:47

Meciul Mike Tyson – Jake Paul a fost amânat. Probleme pentru fostul mare campion

8:42

„L-am studiat!” Mihai Stoica, verdict despre atacantul surpriză propus la FCSB. Decizia luată alături de Gigi Becali

8:18

„Spectacol mare de tot!” Marcel Răducanu a dezvăluit ce nebunie va fi dacă Borussia Dortmund câștigă finala Champions League

0:17

Cristiano Ronaldo a încheiat sezonul fără niciun trofeu câştigat! Al Nassr, învinsă dramatic de Al Hilal în finala Cupei Regelui

0:05

Borussia Dortmund – Real Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Se scrie istorie, pe Wembley, în finala Champions League. Echipele probabile

23:18 31 mai

Gigi Becali a RENUNŢAT definitiv la transferul lui Alex Chipciu! Mihai Stoica a confirmat. Ce s-a întâmplat la negocieri

1 VIDEOCharles Leclerc va pleca din pole-position în Marele Premiu de la Monaco, duminică, live pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoEa îl consolează pe Ionuţ Radu pentru ratarea EURO 2024. Francesca Cuccuru are 20 de ani şi e de o frumuseţe rară: „Minunată!” 3 FotoRespect total pentru „Regele” Gică Hagi! Cum a apărut Denis Alibec la meciul de retragere al Generaţiei de Aur 4 FotoUnica fiică a lui Miodrag Belodedici, revedere emoţionantă cu tatăl său: „E prima dată!” Zandalee este de o frumuseţe uimitoare 5 FotoPremieră pentru Stefanos Tsitsipas şi iubita lui, Paula Badosa, după împăcare! Vestea despre cei doi 6 FotoMiodrag Belodedici a rămas fără permis de conducere după ce a fost urmărit de poliţie la 3 dimineaţa: „Am ieşit cu alcoolemie!”
Citește și