Închide meniul

EXCLUSIV | Dan Nistor exclude varianta falimentului lui Dinamo. ”Ar fi un dezastru. Se va găsi cineva potent financiar”

Dan Roșu Publicat: 6 mai 2020, 6:16

Reclamă
EXCLUSIV | Dan Nistor exclude varianta falimentului lui Dinamo. ”Ar fi un dezastru. Se va găsi cineva potent financiar”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Dan NIstor, declarații despre Dinamo

”În cele din urmă se va găsi cineva potent financiar să cumpere Dinamo, să fie totul ca înainte, să nu mai fie discuţii şi aceste poveşti. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ar fi un dezastru ca Dinamo să dea faliment şi să retrogradeze în Liga a doua”, a spus Nistor, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Dinamo poate ajunge pe mâna spaniolilor

Juan Jose Melero Marin este cel care ar urma să intermedieze preluarea pachetului majoritar de la Ionuț Negoiță. Cosmin Contra susține că acesta poate salva clubul, la fel cum a făcut-o cu Getafe. 

”Pot să spun că domnul Melero este un adevărat profesionist. Un om care cunoaște și este cunoscut de foarte multă lume în fotbalul spaniol. În perioada în care eu am condus echipa, dânsul era director general și pot spune că nu a prins o perioadă foarte calmă, reușind, alături de președintele Angel Torres, să scoată Getafe din criza financiară în care se afla.

A fost un moment greu pentru club. Am interacționat foarte puțin cu dânsul, însă mi-a lăsat impresia unui profesionist desăvârșit, o persoană influentă, un om apreciat, faptul că a fost vicepreședinte al federației fiind o recomandare în acest sens”, a declarat Contra.

Reclamă

Ionuț Negoiță vinde Dinamo pentru un leu, dar datoriile clubului trec de 3 milioane de euro. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și