Închide meniul

EXCLUSIV | Dan Nistor exclude varianta falimentului lui Dinamo. ”Ar fi un dezastru. Se va găsi cineva potent financiar”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 mai 2020, 6:16

EXCLUSIV | Dan Nistor exclude varianta falimentului lui Dinamo. ”Ar fi un dezastru. Se va găsi cineva potent financiar”

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Dan NIstor, declarații despre Dinamo

”În cele din urmă se va găsi cineva potent financiar să cumpere Dinamo, să fie totul ca înainte, să nu mai fie discuţii şi aceste poveşti. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ar fi un dezastru ca Dinamo să dea faliment şi să retrogradeze în Liga a doua”, a spus Nistor, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Dinamo poate ajunge pe mâna spaniolilor

Juan Jose Melero Marin este cel care ar urma să intermedieze preluarea pachetului majoritar de la Ionuț Negoiță. Cosmin Contra susține că acesta poate salva clubul, la fel cum a făcut-o cu Getafe. 

”Pot să spun că domnul Melero este un adevărat profesionist. Un om care cunoaște și este cunoscut de foarte multă lume în fotbalul spaniol. În perioada în care eu am condus echipa, dânsul era director general și pot spune că nu a prins o perioadă foarte calmă, reușind, alături de președintele Angel Torres, să scoată Getafe din criza financiară în care se afla.

A fost un moment greu pentru club. Am interacționat foarte puțin cu dânsul, însă mi-a lăsat impresia unui profesionist desăvârșit, o persoană influentă, un om apreciat, faptul că a fost vicepreședinte al federației fiind o recomandare în acest sens”, a declarat Contra.

Reclamă

Ionuț Negoiță vinde Dinamo pentru un leu, dar datoriile clubului trec de 3 milioane de euro. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar 12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon Vezi toate știrile
Citește și