Închide meniul

Ioan Mărginean cere reluarea cât mai rapidă a sezonului de Liga 1. ”Dacă oamenii merg la lucru la autostradă, de ce să nu putem şi noi pe un teren de fotbal”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 mai 2020, 17:52

Ioan Mărginean cere reluarea cât mai rapidă a sezonului de Liga 1. ”Dacă oamenii merg la lucru la autostradă, de ce să nu putem şi noi pe un teren de fotbal”

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Liga 1 se poate relua la începutul lunii iunie

”Dacă redăm fotbalul, chiar fără spectatori, am uşura situaţia statutului român. Reacomodarea organismului la efort o face sportivul acasă, dar ca să îl bagi în efortul permanent, îţi trebuie o perioadă de 3-4 săptămâni. După aceea, luându-l treptat, am înţeles că s-au aprobat şi cinci schimbări, credeţi-mă că am avea ce să vedem.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă oamenii merg la lucru la autostradă şi fac muncă fizică, de ce să nu putem şi noi pe un teren de fotbal să lucrăm!? Cu distanţare, 3-5 metri în primă fază… ale două săptămâni ar ajuta la reacomodarea cu efortul", a spus Mărginean, la Telekom Sport

Liga 1 ar putea reveni la începutul lunii iunie

Dacă starea de urgență se va încheia pe 15 mai, există șanse mari ca antrenamentele să se reia la aceeași dată. Astfel, până la finalul lunii iulie, am putea termina acest sezon de Liga 1. 

"Putem să ne gândim la 15 mai ca un reper de repornire a activităților sportive, însă sistemul va fi unul de izolare, va debuta cu faza de pregătire, în niciun caz cu competiții. O lună de zile, jucătorii vor fi testați, apoi vor porni antrenamentele cu un număr redus de participanți”, susține și Ionuț Stroe. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut 17:37 Decizia care a „îngropat-o” pe Liverpool! Ce s-a întâmplat de când Jurgen Klopp şi-a anunţat plecarea 16:55 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 29 aprilie 2024 16:48 Iga Swiatek – Sara Sorribes 6-1, 6-0! Liderul mondial, în sferturi la Madrid, după 67 de minute 16:41 Dennis Man a primit verdictul din partea medicilor! Cât va lipsi internaţionalul român Vezi toate știrile
Citește și