Închide meniul

Ioan Mărginean cere reluarea cât mai rapidă a sezonului de Liga 1. ”Dacă oamenii merg la lucru la autostradă, de ce să nu putem şi noi pe un teren de fotbal”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 3 mai 2020, 17:52

Ioan Mărginean cere reluarea cât mai rapidă a sezonului de Liga 1. ”Dacă oamenii merg la lucru la autostradă, de ce să nu putem şi noi pe un teren de fotbal”

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Liga 1 se poate relua la începutul lunii iunie

”Dacă redăm fotbalul, chiar fără spectatori, am uşura situaţia statutului român. Reacomodarea organismului la efort o face sportivul acasă, dar ca să îl bagi în efortul permanent, îţi trebuie o perioadă de 3-4 săptămâni. După aceea, luându-l treptat, am înţeles că s-au aprobat şi cinci schimbări, credeţi-mă că am avea ce să vedem.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dacă oamenii merg la lucru la autostradă şi fac muncă fizică, de ce să nu putem şi noi pe un teren de fotbal să lucrăm!? Cu distanţare, 3-5 metri în primă fază… ale două săptămâni ar ajuta la reacomodarea cu efortul", a spus Mărginean, la Telekom Sport

Liga 1 ar putea reveni la începutul lunii iunie

Dacă starea de urgență se va încheia pe 15 mai, există șanse mari ca antrenamentele să se reia la aceeași dată. Astfel, până la finalul lunii iulie, am putea termina acest sezon de Liga 1. 

"Putem să ne gândim la 15 mai ca un reper de repornire a activităților sportive, însă sistemul va fi unul de izolare, va debuta cu faza de pregătire, în niciun caz cu competiții. O lună de zile, jucătorii vor fi testați, apoi vor porni antrenamentele cu un număr redus de participanți”, susține și Ionuț Stroe. 

Reclamă
Recomandări

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 13:33 EXCLUSIV AS.ro LIVEExpertul din fotbal care crede că Adrian Mutu a fost „lucrat” de jucătorii lui CFR Cluj: „Nu au vrut să joace” 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” Vezi toate știrile
Citește și