Închide meniul

Condițiile puse de Gnohere pentru a face pace cu Gigi Becali. Ce i-a transmis "Bizonul" patronului FCSB

Antena Sport Publicat: 2 mai 2020, 7:03

Reclamă
Condițiile puse de Gnohere pentru a face pace cu Gigi Becali. Ce i-a transmis "Bizonul" patronului FCSB

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Ce condiții îi pune Harlem Gnohere lui Gigi Becali

Gnohere i-a transmis lui Gigi Becali care sunt condițiile pentru a rămâne la FCSB. ”Bizonul” vrea ca să fie scos din șomaj tehnic și să negocieze salariul, scrie gsp.ro. Gnohere are un salariu de 15 mii de euro pe lună la FCSB și acuză că nu a avut ocazia de a negocia atunci când Becali a decis să taie salariile cu 50%. De asemenea, atacantul francez mai are contract cu FCSB până în 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gnohere l-a atacat pe Gigi Becali: "Alzheimer, boala progresivă care distruge memoria"

Boala Alzheimer. Boala progresivă care distruge memoria și alte funcții mentale importante. Conexiunile neuronale și neuronii de asemenea se degradează și mor, ceea ce se traduce prin distrugerea memoriei și alte funcții mentale importante”, a scris Harlem Gnohere pe Instagram.

Becali a decis să suspende contractele jucătorilor pe care nu îi mai dorește la echipă, iar ceilalți au trebuit să renunțe la 50% din salarii pe perioada stării de urgență. În iarnă, Harlem Gnohere a fost aproape să fie transferat la Al Ahly Cairo pentru 800.000 de euro. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:16 Brazilia îl omagiază pe Ayrton Senna, la 30 de ani de la moartea fostului mare campion 13:14 Răzvan Lucescu, cerut la Rapid în locul lui Bogdan Lobonţ: „L-aş alege şi în locul lui Mircea Lucescu!” 12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun Vezi toate știrile
Citește și