Închide meniul

Condițiile puse de Gnohere pentru a face pace cu Gigi Becali. Ce i-a transmis "Bizonul" patronului FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 mai 2020, 7:03

Condițiile puse de Gnohere pentru a face pace cu Gigi Becali. Ce i-a transmis "Bizonul" patronului FCSB

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Ce condiții îi pune Harlem Gnohere lui Gigi Becali

Gnohere i-a transmis lui Gigi Becali care sunt condițiile pentru a rămâne la FCSB. ”Bizonul” vrea ca să fie scos din șomaj tehnic și să negocieze salariul, scrie gsp.ro. Gnohere are un salariu de 15 mii de euro pe lună la FCSB și acuză că nu a avut ocazia de a negocia atunci când Becali a decis să taie salariile cu 50%. De asemenea, atacantul francez mai are contract cu FCSB până în 2021.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gnohere l-a atacat pe Gigi Becali: "Alzheimer, boala progresivă care distruge memoria"

Boala Alzheimer. Boala progresivă care distruge memoria și alte funcții mentale importante. Conexiunile neuronale și neuronii de asemenea se degradează și mor, ceea ce se traduce prin distrugerea memoriei și alte funcții mentale importante”, a scris Harlem Gnohere pe Instagram.

Becali a decis să suspende contractele jucătorilor pe care nu îi mai dorește la echipă, iar ceilalți au trebuit să renunțe la 50% din salarii pe perioada stării de urgență. În iarnă, Harlem Gnohere a fost aproape să fie transferat la Al Ahly Cairo pentru 800.000 de euro. 

Recomandări

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
Vezi toate știrile
Citește și