Închide meniul

Gigi Becali cedează un jucător la Craiova. Negocieri cu Rotaru: ”Dacă-l vrea, să mă caute!”

Antena Sport Publicat: 1 mai 2020, 15:42

Reclamă
Gigi Becali cedează un jucător la Craiova. Negocieri cu Rotaru: ”Dacă-l vrea, să mă caute!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Gigi Becali vrea să cedeze un jucător la Craiova. Negocieri cu Rotaru: ”Dacă-l vrea, să mă caute!”

După plecările lui Martic, Ferreira și Dielna, Rotaru vrea să aducă doi jucători importanți în Bănie din vară. Omul de afaceri este dispus să îl aducă pe Bogdan Planic, fundașul sârb care se află care mai are contract până în 2021 cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, Rotaru îl dorește și pe Valerică Găman, care își va încheia contractul cu Al Shabab. Fundașul în vârstă de 31 de ani se află la Arabi din 2018, atunci când a fost adus de Marius Șumudică.

Gigi Becali: ”Dacă Rotaru plătește pentru Planic, atunci i-l dau”

Gigi Becali este dispus să îl lase pe sârb să plece și așteaptă o ofertă de la Mihai Rotaru.

”E foarte bine că Rotaru a recunoscut că l-a vrut pe Planic, însă nu a discutat nimic personal cu mine. Vă spun foarte sincer acest lucru.

Dar, dacă el plătește pentru Planic, atunci i-l dau. Însă vreau să vă anunț că Planic nu este liber de contract la vară așa cum crede el. Băiatul mai are contract cu noi încă un an”, a spus Becali, pentru ProSport.

Reclamă

Bogdan Planic, dorit de două echipe din Turcia

Gigi Becali vrea să scape de Bogdan Planic, iar două puteri din Turcia, Fenerbahce și Beșiktaș, luptă pentru transferul sârbului căzut în dizgrația patronului de la FCSB.

Planic a fost trimis în șomaj de Gigi Becali, după ce a refuzat ca salariul să-i fie redus cu 50%. Sârbul ajungea în 2017 la FCSB de la Vojvodina, iar atunci Gigi Becali plătea 300.000 de euro pentru el, chiar dacă valora 600.000 de euro, conform transfermarkt. Cota lui s-a triplat între timp, ajungând la 1.8 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” 12:22 VIDEOEliza Samara şi Andreea Dragoman, victorie clară în proba de dublu la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 11:34 Iga Swiatek a câştigat turneul de la Madrid, după o revenire fabuloasă în finala cu Sabalenka 11:09 Marele Premiu de Formula 1™ de la Miami va fi în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY, de la ora 23:00 10:56 EXCLUSIVVictor Pițurcă, anunț surprinzător despre CSA Steaua: „Mai bine că a rămas în Liga 2”. Avertisment pentru șefii Armatei 10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” Vezi toate știrile
Citește și