Închide meniul

Gigi Becali cedează un jucător la Craiova. Negocieri cu Rotaru: ”Dacă-l vrea, să mă caute!”

Antena Sport Publicat: 1 mai 2020, 15:42

Reclamă
Gigi Becali cedează un jucător la Craiova. Negocieri cu Rotaru: ”Dacă-l vrea, să mă caute!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via hepta

Gigi Becali vrea să cedeze un jucător la Craiova. Negocieri cu Rotaru: ”Dacă-l vrea, să mă caute!”

După plecările lui Martic, Ferreira și Dielna, Rotaru vrea să aducă doi jucători importanți în Bănie din vară. Omul de afaceri este dispus să îl aducă pe Bogdan Planic, fundașul sârb care se află care mai are contract până în 2021 cu FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De asemenea, Rotaru îl dorește și pe Valerică Găman, care își va încheia contractul cu Al Shabab. Fundașul în vârstă de 31 de ani se află la Arabi din 2018, atunci când a fost adus de Marius Șumudică.

Gigi Becali: ”Dacă Rotaru plătește pentru Planic, atunci i-l dau”

Gigi Becali este dispus să îl lase pe sârb să plece și așteaptă o ofertă de la Mihai Rotaru.

”E foarte bine că Rotaru a recunoscut că l-a vrut pe Planic, însă nu a discutat nimic personal cu mine. Vă spun foarte sincer acest lucru.

Dar, dacă el plătește pentru Planic, atunci i-l dau. Însă vreau să vă anunț că Planic nu este liber de contract la vară așa cum crede el. Băiatul mai are contract cu noi încă un an”, a spus Becali, pentru ProSport.

Reclamă
Reclamă 4

Bogdan Planic, dorit de două echipe din Turcia

Gigi Becali vrea să scape de Bogdan Planic, iar două puteri din Turcia, Fenerbahce și Beșiktaș, luptă pentru transferul sârbului căzut în dizgrația patronului de la FCSB.

Planic a fost trimis în șomaj de Gigi Becali, după ce a refuzat ca salariul să-i fie redus cu 50%. Sârbul ajungea în 2017 la FCSB de la Vojvodina, iar atunci Gigi Becali plătea 300.000 de euro pentru el, chiar dacă valora 600.000 de euro, conform transfermarkt. Cota lui s-a triplat între timp, ajungând la 1.8 milioane de euro.

Reclamă
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și